Mladenački izgled

Bivša predsjednica Kolinda vratila se u Katar pa se odmah javila na Instagramu, navijačka kombinacija istaknula je sve mršaviju figuru!

Kolinda Grabar Kitarović - 1 Kolinda Grabar Kitarović - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar Kitarović - 3 Kolinda Grabar Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 12 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 11 Kolinda Grabar-Kitarović - 9 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović +22 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na svojem profilu na Instagramu pohvalila se fotografijom sa stadiona Lusail, na kojem Hrvatska igra utakmicu protiv Argentine.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović podržava naše reprezentativce u Katru na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Podijelila je fotografiju na kojoj pozira na tribinama, a odjenula je bijele elegantne hlače, dres i crveni sako. Ova navijačka kombinacija otkrila je i njezinu sve mršaviju figuru. Kosu je svezala u poznatu nisku punđu, a cjelokupan izgled upotpunila je parom crvenih kožnih cipelica i minijaturnom crvenom torbicom s detaljima ruža.

"U boj, u boj! Za narod svoj!" stajalo je u opisu ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Prekrasna, donesi nam sreću", "Predivna", "Posebna dama", "Ajmo legendo", "Ljepotica", pisali su joj njezini pratitelji.

Podsjetimo, utakmicu Hrvatske s Kanadom Grabar-Kitarović pratila je u narodnoj nošnji, kojom je privukla veliku pozornost.

Evo kako je ona objasnila svoj neobični modni odabir.

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske", kazala je Kolinda za Dnevnik Nove TV prije odlaska u Katar te dodala: "Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince."

Kolinda se prije utakmice javila iz Dohe na svojem Instagramu objavivši fotografije s hrvatskim navijačima, a u pričama je podijelila i video u kojem svi skupa pjevaju "Kome bi šumilo more moje sinje".

Kad zbog posla nije mogla biti u Katru, bivša predsjednica Vatrene je podržala putem društvenih mreža. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kramarić - 1 Mia Kramarić - 2 Mia Kramarić - 3 Andrej Kramarić i Mia Ćurković +19 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Celebrity Samozatajna supruga Andreja Kramarića pojavila se u Katru, no svu je pažnju ukrao mali navijač koji joj je pravio društvo!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +7 Claudia Rivier - 2 Celebrity Raskošna Slavonka grudi je ukrasila posebnim navijačkim motivom, a zbog atraktivnog detalja prozvali su je i anđelicom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene