''Gdje je Kolinda?''

Napeta utakmica je završila, a mnogi su primijetili da na tribinama nije bilo vjerne navijačice Vatrenih

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Igor Kralj/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 11 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović - 9 +21 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Galerija

Napeta utakmica Hrvatske i Japana je završila, ali na tribinama ovog puta nije bila vjerna navijačica Kolinda Grabar-Kitarović.

Napeta utakmica između Hrvatske i Japana završila je u korist naše reprezentacije, a Vatreni su s tribina imali veliku podršku.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Među brojnim poznatim damama, njihovim obiteljima i navijačima našao se i premijer Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ali mnogi su zamijetili da jedne velike navijačice danas nije bilo.

Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatsku je dosad podržala na svim utakmicama na Svjetskom prvenstvu ove godine, a svojim je navijačkim izdanjem i odjevnim kombinacijama uvijek ukrala svu pozornost na tribinama.

Ovog puta Kolinde nije bilo, a mnoge stoga zanima i gdje je bivša hrvatska predsjednica otišla te propustila spektakularnu utakmicu Hrvatske.
Grabar-Kitarović jučer se na Facebooku javila fotografijom iz Rige, glavnog grada Latvije, a u opisu objave napisala je da je fotografija nastala prije tri dana.

Društvene mreže nisu prošle bez komentara pa su tako mnogi već napravili i memeove na temu nedolaska predsjednice.

Ipak, Kolinda se nakon utakmice kratko oglasila na Instagramu uz fotografiju s navijačima te je kratko poručila: ''Bravo, Vatreni! Vidimo se u finalu!''

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović - 2 +14 Aleksandra Dojčinović Celebrity Poznata hrvatska dizajnerica utakmicu pratila u društvu bivšeg Kolindina savjetnika s kojim vješto skriva vezu

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 9 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 8 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 7 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 6 +27 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 4 Celebrity Premijer Plenković na utakmicu poveo sinčića, a preslatki dječak podržao je svojeg omiljenog nogometaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene