Pazile na svaki detalj

Naša prva dama i bivša predsjednica bile su glavne zvijezde tribina: Čije vam se navijačko izdanje više svidjelo?

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Igor Kralj/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran i Sanja Milanović - 1 Zoran i Sanja Milanović Zoran i Sanja Milanović - 3 Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 11 +20 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Sanja Musić Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović plijenile su pozornost na tribinama u Dohi, gdje su navijale za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u utakmici protiv Belgije.

Među brojnim navijačima naše nogometne reprezentacije tijekom susreta s reprezentacijom Belgije na tribinama su se našle i dvije dame čije pojavljivanje nikome nije promaklo. Riječ je o našoj prvoj dami Sanji Musić Milanović i bivšoj predsjednici republike Kolindi Grabar-Kitarović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Sanja je utakmicu pratila u društvu supruga i predsjednika Zorana Milanovića, koji je objavio njihov zajednički selfi na Facebooku, a za tu je prigodu odabrala je crveno odijelo, ispod kojeg se nazirala bijela bluza, a na glavi je nosila crvenu kapu s prigodnim bijelo-crvenim detaljima. Kolinda se pak odlučila za kockasti dres, kako je i bila najavila ranije, a za navijanje je bila spremna od ranih jutarnjih sati, kada se počela družiti s navijačima na ulicama Dohe.

Čije vam se navijačko izdanje više sviđa?

  • Sanja Musić Milanović
  • Kolinda Grabar-Kitarović

Ukupno glasova:

Bivša predsjednica postala je zvijezda Svjetskog prvenstva kada se na utakmici Hrvatske i Kanade pojavila u posavskoj narodnoj nošnji. Njezino izdanje poslužilo je i kao inspiracija domaćem brendu pića, pa je Kolinda postala Pipi djevojka.

"Zamišljam iduće kolo i boli me Pipi", stoji kraj ilustracije Kolinde u narodnoj nošnji, koja je odmah postala hit na Instagramu.

Kolinda je svoj modni odabir objasnila za Dnevnik Nove TV prije odlaska u Katar.

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince", kazala je.

Još jedno izdanje u kojem je Kolinda u Katru privukla pažnju je košulja brenda Louis Vuitton s uzorkom bijelo-crvenih kvadratića.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Phoenix - 10 Nina Phoenix - 9 Nina Phoenix - 7 Nina Phoenix - 5 +13 Nina Phoenix - 3 Celebrity Splitska influencerica bujnih atributa tvrdi da je najveći fan Hrvatske, a Vatrene je podržala u topu koji je djelovao kao da će puknuti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +15 Joško Gvardiol - 5 Zanimljivosti Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene