"ovo nije film, ovo je stvarnost"

Snježana Schillinger javila se s novog putovanja, no svi su gledali samo u njen visoki prorez na haljini

Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 1 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 10 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 +26 Snježana Schillinger - 1 Galerija

Snježana Schillinger veselo je pozirala u dugoj sivoj haljini, a društvo joj je pravio suprug Franz i njegova kćer Taschie.

Poduzetnica Snježana Schillinger  odlično se zabavlja, a to možemo vidjeti i prema njezinoj novoj objavi.  U nizu fotografija otkrila je kako sa suprugom Franzom i njegovom kćeri Taschie obilazi grad Quebec. 

Snježana je na sebi imala dugu sivu haljinu s prorezom, a na nju je kombinirala crnu kožnu jaknu, bijele čizme i torbicu.

"Ovo nije film, ovo je stvarnost", napisala je. 

Na jednoj od fotografija Franz je pozirao sa svojom kćeri koja mu dosta sliči, a to je komentirala i jedna pratiteljica u opisu:

"Elegantna tatina kćerka, divna cura".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Također, pozirali su i svi zajedno nasmiješeni u ogledalu, a djevojka je stajala u sredini. 

Snježana i Franz u braku su od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima.

Podsjetimo, ona iz prvog braka ima sina Dinu, a Franz kćer Taschiu. 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić - 2 +12 Monika Kravić - 4 Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica povukla se iz javnosti nakon udaje za Mamićeva sina, drugu sreću pronašla je s odvjetnikom, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep i Don Gummer - 1 Meryl Streep i Don Gummer - 2 Meryl Streep i Don Gummer - 3 Meryl Streep i Don Gummer - 4 +15 Meryl Streep i Don Gummer - 5 Celebrity Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene