život na visokoj nozi

Snježana Mehun sa suprugom uživa na egzotičnoj lokaciji i hvali se oblinama u skupom minijaturnom bikiniju

Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 4 Snježana Mehun Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 4 +19 Snježana Schillinger - 1 Galerija

Snježana Mehun objavila je fotografije s odmora na Sejšelima, na kojima pozira u minijaturnome dizajnerskom badiću.

Poduzetnica Snježana Mehun Schillinger sa suprugom Franzom Schillingerom uživa na Sejšelima, odakle se povremeno javlja na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun "Nećeš valjda!" Snježana Schillinger u badiću se smjestila kraj bazena, a evo čime je začudila i svog muža: "Ima li tko veći?"

Sada je objavila dvije fotografije na kojima zagrljeni poziraju na pješčanoj plaži.

"Preživjeli smo 10 dana dijeleći jedan telefon i još brojimo... Detoks od telefona", napisala je Snježana u opisu fotki na kojima je pokazala liniju u minijaturnom bikiniju s potpisom modne kuće Versace, a kombinirala ga je i s kapom brenda Gucci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Predivni i stvoreni jedno za drugo", jedan je od komentara koje su dobili uz brojne lajkove i emotikone srca. Još njihovih fotki s odmora na Sejšelima pogledajte u galeriji.

Snježana i Franz vjenčali su se na ljeto 2021. godine, nakon pet godina veze. Ona iza sebe ima brak s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem, od kojeg se rastala u prijateljskim odnosima. Bivši supružnici zajedno su proveli deset godina, a Snježana je često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja objavila rijetke strastvene fotke s Nenadom, opisala ih je jednom svima dobro znanom riječi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene