Nije joj loše

Naša poznata poduzetnica javila se u badiću s egzotične lokacije, evo kako se provodi u prvim danima godine!

Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 8 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 1 +20 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 2 Galerija

Snježana Schillinger objavila fotografiju u crvenom badiću i oduzela dah svojim obožavateljima.

Snježana Schillinger pohvalila se fotografijama s egzotičnih Sejšela na kojima uživa sa svojim suprugom Franzom Schillingerom i čini se da im baš ništa ne nedostaje.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 2 Kao prava diva Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Snježana je pokazala je pritom top formu u crvenom badiću za što je dobila same pohvale i to nakon što je pojasnila zašto na društvenim mrežama nije bila prisutna nekoliko dana.

"Za sreću u Novoj stara narodna kaže, uvijek treba obući nešto crveno! Za mene nema boljeg od badića i vrućeg pijeska pod nogama! Btw, bila sam 3 dana bez mobitela (i dalje sam), drago mi je vidjeti da ste se zabrinuli što se dogodilo sa mnom i gdje sam nestala! Koliko smo ovisni o mobitelu ne treba naglašavati, koliko je to glupo nepotrebno je isticati! Apsolutno je to najgora ovisnost od svih i svi smo ovisni čak i oni koji ponosno ističu da nista ne postaju, ali ipak chekiraju i provjeravaju što drugi rade, oni koje vole i oni koje ne vole! Ukoliko nemate društvene mreze opet imate whatsapp za komunikaciju, internet bankarastvo, notes u koji ste se sve zapisali (sve pasworde), sve kontakte, hoćemo dalje nabrajati? Čiji broj znate napamet? Za mene je to bilo divno opuštajuće iskustvo nakon prvog dana panike, pokušaja slanja mobitela helikopterom na glavni otok na Sejšelima ili Dubai čak?! Moram li naglasiti da sam ja izabrala ovaj udaljeni otok sat vremena avionom, tri brodom, ajde pola sata helikopterom od glavnog otoka ionako dovoljno udaljene otočne zemlje usred oceana! Onda se jednostavno pomirite da sudbinom uživate u društvu voljenih, prirodi svemu što ne primjećujete inače! Dok ovo čitate ne lažite sami sebe da niste ovisni o mobitelu i da Vas bas briga!", napisala je Snježana u podužem statusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Schillinger je već ranije najavila da će Novu dočekati u toplijim krajevima, a sad je otkrila i da se sa svojim suprugom nalazi na Sejšelima, a predivne fotografije s pješčane plaže podijelila je sa svojim pratiteljima. Spektakularne fotografije nastale su na humorističan način koji je Snježana opisala pokraj fotografija.

''Kaže Franzi nema slikanja više u ovoj godini!? Par minuta kasnije… Ovako fotka kada mu se ne da iz sjedeće poze! Možeš biti što god želiš u životu, ženi ćeš uvijek biti samo fotograf! Tko bi ovoj lokaciji odolio? Iz svakog kuta izgleda poput razglednice!'' napisala je Snježana.

Snježana se s Franzom vjenčala prošle godine na Kornatima, a on je poput mnogih romantičara iskoristio egzotične Maldive da zaprosi svoju ljubljenu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović Celebrity Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene