Dugo je nismo vidjeli!

Jedna od naših najljepših voditeljica povukla se iz javnosti nakon udaje za Mamićeva sina, drugu sreću pronašla je s odvjetnikom, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Zadovoljna.hr 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić - 2 Monika Kravić - 4 Monika Kravić - 5 Monika Kravić Olujić Monika Kravić i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +6 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić Olujić očarala je elegancijom u rijetkom javnom pojavljivanju.

Bivša voditeljica Monika Kravić Olujić zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, no nije propustila premijerno izdanje festivala ljepote Beautyfest, koje je održano u hotelu Esplanade Zagreb u organizaciji portala zadovoljna.hr.

Monika je za ovu prigodu odabrala jednostavnu, ali i uvijek elegantnu crno-bijelu kombinaciju sa sakoom, košuljom i hlačama, koja je bila dovoljna da zablista.

Kosu je lagano uvila, čime je podsjetila na frizuru koju je njegovala u vrijeme kad se proslavila - prirodne i razigrane kovrče, a kako je tada izgledala prisjetite se u galeriji.

Podsjetimo, Kravić je stekla slavu u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova" i početkom 2000-ih bila je jedno od omiljenih televizijskih lica.

Iz javnosti se povukla  nakon udaje za sina Zdravka Mamića, Marija, 2003. godine, a 2017. doznalo se za njihov razvod. Bivši supružnici zajedno imaju dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

Monika je drugu sreću pronašla s odvjetnikom Franom Olujićem za kojeg se udala u svibnju 2021. godine, a pet mjeseci kasnije zajedno su dobili i sina Ivana.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep i Don Gummer - 1 Meryl Streep i Don Gummer - 2 Meryl Streep i Don Gummer - 3 Meryl Streep i Don Gummer - 4 +15 Meryl Streep i Don Gummer - 5 Celebrity Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga, Stjepan Hauser Jelena Rozga, Stjepan Hauser Stjepan Hauser Stjepan Hauser +23 Stjepan Hauser Celebrity Stjepana Hausera zateklo pitanje o bivšoj djevojci Jeleni Rozgi, pogledajte kako se smeo: "Samo malo da se sjetim…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene