uživale u provodu!

Moniku Kravić više ne viđamo često, ali za nove njezine fotke pobrinule su se njoj bliske osobe!

Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Damjan Tadic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Olujić s prijateljicama Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić s prijateljicama Ivan Vukušić, Monika Kravić Olujić, Nives Ivanišević, Goran Ivanišević i Marko Kutlić Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 5 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 2 Monika Kravić Monika i Fran Olujić Monika Kravić i Fran Olujić +9 Monika Kravić Galerija

Monika Kravić snimljena je na proslavi prijateljičina rođendana u Zagrebu, a kao i uvijek, plijenila je pažnju svojom lijepom pojavom.

Bivša voditeljica i producentica Monika Kravić Olujić u javnosti se rijetko pojavljuje, no sada su se na društvenim mrežama pojavile njezine fotografije iz izlaska koje je objavila njezina prijateljica.

Pogledaj i ovo Fran Olujić sa sinom Ivanom mamina slika i prilika! Suprug jedne od najljepših domaćih voditeljica snimljen u šetnji s njihovim sinčićem, kojeg su dosad uspješno skrivali od javnosti!

Monika se zabavljala se na rođendanu jedne od njih u jednom zagrebačkom restoranu, a bila je odjevena bijelu košulju, tamnoplave hlače i bijele sandale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)

Monika je ranih 2000-ih godina postala jedno od poznatijih televizijskih lica, a danas živi mirnijim i povučenijim životom. Ima 38 godina, a itekako se može pohvaliti mladolikim izgledom, čemu svjedoče i njezine posljednje fotografije.

Bivša televizijska voditeljica, koja se proslavila u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova", sada radi kao producentica i scenografkinja, a u svibnju 2021. godine udala se za odvjetnika Frana Olujića, s kojim je dobila i sina. Iza sebe ima i propali brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, s kojim ima i još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Frida Aaesen - 4 Frida Aaesen - 3 Frida Aaesen - 2 Frida Aaesen - 1 +6 Frida Aaesen - 4 Celebrity Tko je predivna plavuša specifične ljepote kojoj su se svi divili dok se šetala crvenim tepihom u Cannesu?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 1 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 11 +25 Eden Roc Hotel - 1 Celebrity Golišava brineta uhvaćena u zloglasnom hotelu koji skriva tajne najvećih zvijezda, evo čemu ni ona nije mogla odoljeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene