Baš se istaknula!

Tko je predivna plavuša specifične ljepote kojoj su se svi divili dok se šetala crvenim tepihom u Cannesu?

Frida Aaesen - 1 Frida Aaesen - 1 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Frida Aaesen - 4 Frida Aaesen - 3 Frida Aaesen - 2 Frida Aaesen - 1 Frida Aaesen - 4 Frida Aaesen - 1 Frida Aaesen - 2 Frida Aaesen - 1 Frida Aaesen - 2 Frida Aaesen - 3 +0 Frida Aaesen - 5 Galerija

Frida Aaesen na 76. Filmskom festivalu u Cannesu zablistala je u plavoj haljini s izrezima.

Poznata norveška manekenka Frida Aaesen bila je gošća premijere filma "Asteroid City" na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje se pojavila odjevena u dugu plavu haljinu s prorezom u kojoj je izgledala apsolutno fantastično.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

28-godišnja anđelica Victoria's Secreta pozornost je plijenila u plavoj haljini s izrezima u kojima je pokazala dosta gole kože, ali i liniju koja joj je osigurala da nosi modne revije poznatih dizajnera. Na crvenom je tepihu zavodljivo i samouvjereno pozirala, a svi su se divili njezinoj ljepoti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Frida Aasen Chiabra (@frida_aasen)

Frida se prošle godine udala za talijanskog biznismena Tommyja Chiabru, a organizirali su svadbu u Portofinu na kojoj su bili brojni slavni gosti. Upoznali su se 2019. godine i hodali su dvije godine prije nego što je ona objavila zaruke s Tommyjem u svojim pričama na Instagramu u kolovozu 2021. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 1 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 11 +25 Eden Roc Hotel - 1 Celebrity Golišava brineta uhvaćena u zloglasnom hotelu koji skriva tajne najvećih zvijezda, evo čemu ni ona nije mogla odoljeti!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 6 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 7 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 1 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 2 +9 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 3 Celebrity Zaručnica tragično preminulog youtubera iz Srbije oprostila se od njega riječima koje slamaju srce: "Svemiru moj nedosanjani..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene