Pretužno

Zaručnica tragično preminulog youtubera iz Srbije oprostila se od njega riječima koje slamaju srce: "Svemiru moj nedosanjani..."

Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 4 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 4 Marijana Rašić/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 6 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 7 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 1 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 2 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 3 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 5 Mirko Rašić - 5 Mirko Rašić - 6 Mirko Rašić - 2 Mirko Rašić - 4 +3 Mirko Rašić - 3 Galerija

Zaručnica Mirka Rašića oprostila se od njega na društvenim mrežama emotivnom objavom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Vijest o tragičnoj smrti jednog od najpopularnijih youtubera u susjednoj nam Srbiji Mirka Rašića šokirala je i rastužila njegove obožavatelje i pratitelje, koji se od njega opraštaju preko društvenih mreža.

Na društvenim se mrežama od njega oprostila i zaručnica Marijana, i to emotivnim riječima i objavom koje tjeraju suze na oči.

"Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kojeg sam upoznala i pored kojeg sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli stvoriti na ovom planetu. Znaj samo da će tvoj lik i djelo živjeti i dalje, jer kao što si znao reći, nisi ti za džabe Rašić, živjet će tvoja riječ zauvijek! Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala službeno tvoja zaručnica, a neslužbeno najponosnija žena na svijetu što sam tvoja! Pali raketu, letimo na drugi planet, svijete moj! Gledaj me, bit ćeš ponosan, kako si uvijek bio. Najponosniji Rašić
(pratit ću vatromete i zvijezde padalice, ne brini) Do kraja svijeta", napisala je Marijana uz fotografije i videe koje je podijelila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Rašić (@addicted_to_thegym)

Par se trebao vjenčati u rujnu ove godine. Mirko je bio automehaničar i influencer iz Beograda koji je vodio kanal "Neovlašćeni serviser" na YouTubeu, a i na Instagramu ga je pratilo gotovo 126 tisuća pratitelja. Time se odlučio baviti nakon što je završio fakultet i s 27 godina otvorio je vlastitu radionicu.

"Mirko radi ono što zaista voli i trudi se biti najbolji u tome. Njegovo nesebično dijeljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama privukli su mnoge zaljubljenike u mehaniku i automobile u vrlo kratkom roku. Pristup publici kao 'čovjek iz naroda' razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko ima ogroman utjecaj na neke nove klince koji vole automobile, pa kreću njegovim putem. Putem automehaničara", stoji u opisu njegova profila na YouTubeu.

Zadnju objavu podijelio je točno dan prije smrti, a u videu je pokušao objasniti što vozači ne bi smjeli raditi tijekom vožnje.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć
Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu. Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/4828-888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet na psiho.pomoc@tesa.hr

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban i Igor Subotić +24 Katarina Baban Celebrity Naša zgodna glumica pokazala kako uživa na suncu i usput se pohvalila isklesanim trbuhom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Marco Cuccurin i baka Rita - 8 Celebrity Mladić kojeg je zavoljela cijela Hrvatska pokazao kako izgledaju stopala pobjednika: ''Rana na ranu, ali sve se isplatilo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene