U kratkom topiću

Naša zgodna glumica pokazala kako uživa na suncu i usput se pohvalila isklesanim trbuhom!

Katarina Baban Katarina Baban Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 2 Katarina Baban Katarina Baban - 3 +18 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se sunča u kafiću na Jarunu u oskudnom izdanju.

Domaća glumica i modna dizajnerica Katarina Baban jedva je dočekala sunčano i toplo vrijeme.

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban - 2 ''zajedno smo odrasli'' Omiljena domaća glumica pogovorila o partneru s kojim se rijetko pokazuje: ''Ne slavimo ni jednu godišnjicu, ne planiramo se ni ženiti, nekako drugačije gledamo na sve te stvari''

Potvrdila je to i na svojem profilu na Instagramu, gdje se pohvalila kakao uživa u kafiću na zagrebačkom Jarunu, a pozirala je u topiću koji je otkrio njezin isklesani trbuh.

"Prelijepa si", "Ovaj suncobran kao šešir ti stoji", "Lijep ugođaj", pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Katarinu na društvenoj mreži prati više od 80 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a na Instagramu se voli pohvaliti i kreacijama svojeg uspješnog modnog brenda Lilith by Katarina Baban.

Nedavno je pratitelje iznenadila i videom svojeg dugogodišnjeg dečka Igora Subotića, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti jer se ne voli eksponirati.

Inače, Katarinu smo gledali u brojnim domaćim hit-serijama, poput "Dar mar", "Drugo ime ljubavi", "Zlatni dvori" i "Najbolje godine", a krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu "Puni pansion", u kojoj izmjenjuje čak 22 uloge, a njome je protekli vikend oduševila Varaždince.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković +25 Paula Jeričević i Filip Tonković - 1 Celebrity Suprug pobjednice "Plesa sa zvijezdama" pravi je hit na društvenim mrežama, pogledajte njegove plesne pokrete!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene