vrući prizori!

Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Maluma Ivana Knoll - 2 +19 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll objavila je video na kojem je u fokusu njezina bujna i gola stražnjica, a snimala se nasred ulice.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll na Instagramu ima više od 3,3 milijuna pratitelja, koje gotovo svakodnevno časti svojim seksi fotografijama i videima.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Sada se javila iz Miamija, gdje se trenutačno skrasila, a objavila je video u kojem se pohvalila svojim najjačim adutom.

Ivana se snimala nasred ulice u bodiju s tangama, a kameri je okrenula leđa te je rukama obuhvatila i podignula svoju raskošnu i golu stražnjicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Koji lijepi auto", "Kakav pogled", "Jako seksi", "Prezgodna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, no neki su joj prigovorili to što na društvenim mrežama izgleda dosta drugačije nego uživo i po tko zna koji put je optužili za fotošopiranje.

Njezine muške pratitelje zanimalo je i ima li dečka, a koliko nam je poznato, Ivana je već godinama u vezu sa samozatajnim poduzetnikom Antom, kojeg skriva od javnosti. No fotografi su ih uspjeli snimiti zajedno na jednoj utakmici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje je Ivana bila prava atrakcija zbog svojih seksi navijačkih izdanja i njezine fotografije otada obilaze svijet.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Filip i Paula Tonković +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Celebrity Paula nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama" podijelila još jednu radosnu vijest: "Ostavljam sliku za uspomenu!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović - 2 +21 Sanja Vejnović Nekad i sad Jedna od naših najljepših glumica prije 40 godina snimila je nezaboravne intimne scene, a svojom pojavom i danas mami uzdahe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene