tajanstveni ante

Ivana Knoll na utakmici je bila s dečkom kojeg skriva od javnosti, a na tribinama su ih ulovile kamere!

Ivana Knoll Ivana Knoll Igor Kralj/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom - 4 Ivana Knoll s dečkom Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +24 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll snimljena je na tribinama s dečkom Antom na utakmici Hrvatske i Maroka.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll nije propustila nijednu utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru, a na zadnjoj joj se pridružio i dečko Ante.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Tajanstvenog Antu Ivana skriva od javnosti, no sada su ih kamere ulovile zajedno na tribinama.

Knoll je u svojim pričama na Instagramu podijelila i njihovu zajedničku snimku s velikog ekrana na stadionu uz koju je poručila da će joj nedostajati naši navijači sa Svjetskog prvenstva.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana je o dečku progovorila prošle godine kada je odgovarala na pitanja obožavatelja u svojim pričama na Instagramu.

"Nisam slobodna posljednjih 11 godina. Prva veza trajala mi je tri godine, druga šest mjeseci, a treća duže od sedam godina", napisala je tada.

"Stalno me povezuju sa sportašima. Nisam bila ni s kakvim sportašem u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, no zapravo se bavi građevinom", otkrila je te je dodala i da većinu njezinih seksi fotografija kojima izaziva veliku pažnju na društvenoj mreži snima upravo njezin dečko.

Na njezinu profilu na Instagramu mogu se pronaći i njihove zajedničke fotografije koje je prije često objavljivala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Još Ivaninih i Antinih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 +23 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 11 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +31 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda je prije utakmice pozirala u dresu, a onda se na stadionu pojavila u izdanju u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene