Zajedno su godinama

Pogledajte kako izgleda dečko Ivane Knoll, danas ga skriva, no prije je često objavljivala njihove zajedničke fotke!

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom - 4 Ivana Knoll s dečkom Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +19 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll u dugogodišnjoj je vezi s tajanstvenim poduzetnikom Antom, kojeg je prije često pokazivala na Instagramu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll postala je svjetska senzacija tijekom Svjetskog prvenstva u Katru zbog svojih oskudnih i upečatljivih navijačkih izdanja u kojima vjerno bodri Vatrene na svakoj utakmici.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 nevjerojatno! Nove eksplicitne fotke Ivane Knoll zasjenila je pogreška u fotošopu o kojoj sada pričaju njezini fanovi: ''Jesu li to...?''

Očekivano, mnogi su se upitali kakav je njezin ljubavni status, a Ivana je o tome progovorila prošle godine kada je odgovarala na pitanja obožavatelja u svojim pričama na Instagramu.

"Nisam slobodna posljednjih 11 godina. Prva veza trajala mi je tri godine, druga šest mjeseci, a treća duže od sedam godina", napisala je tada.

"Stalno me povezuju sa sportašima. Nisam bila ni s kakvim sportašem u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, no zapravo se bavi građevinom", otkrila je te je dodala i da većinu njezinih seksi fotografija kojima izaziva veliku pažnju na Instagramu snima upravo njezin dečko.

U medijima je još poznato i da se Ivanin dečko zove Ante, a na njezinu profilu na Instagramu mogu se pronaći i njihove zajedničke fotografije koje je prije često objavljivala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Još njihovih zajedničkih fotki pogledajte u galeriji. 

Inače, Knoll zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić Miraj Grbić +1 Miraj Grbić Celebrity Supruga omiljenog Čombe pokazala kako je navijala za Vatrene s preslatkom kćeri, prizor je sve rastopio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene