Kako je narasla!

Supruga omiljenog Čombe pokazala kako je navijala za Vatrene s preslatkom kćeri, prizor je sve rastopio!

Marija Omaljev Marija Omaljev Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić +0 Miraj Grbić Galerija

Marija Omaljev oglasila se na Instagramu nakon utakmice Hrvatske i Argentine i pokazala jednu od najslađih navijačica naših Vatrenih.

Hrvatska glumica i supruga omiljenog Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", iliti Miraja GrbićaMarija Omaljev na svom je profilu na Instagramu pružila podršku Vatrenima nakon poraza od argentinske reprezentacije, i to preslatkom objavom.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić "Mini Čombe uživa!" Omiljeni Čombe rastopio je sve novom fotkom s malenom kćeri pa otkrio da su iz Amerike doputovali u Lijepu Našu!

40-godišnja Marija objavila je fotografiju na kojoj pozira s preslatkom kćeri Billie, koju je dobila s Mirajom, uz prikaz lika Luke Modrića u prirodnoj veličini te otkrila da je nastala u St. Anthony Croatian Catholic Church.

"Važno je izgubiti dostojanstveno. A vi, kako ste?" napisala je uz fotografiju Marija, koja bilježi svaki važan trenutak u životu svoje kćerkice.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai u listopadu prošle godine.

Par se 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje Miraj posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Bullet Train", u kojem glumi sa slavnim Bradom Pittom i Sandrom Bullock.

Miraj je dosad ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh" i "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 2 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 4 +9 Ivan Klasnić - 5 Celebrity Bivšeg Vatrenog nije baš lako prepoznati nakon svih nedaća kroz koje je prošao, no ni u Katru nije mogao pobjeći od obožavatelja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene