opet je svi gledaju!

Pogledajte što je Knoll obukla za zadnju utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, ovo izdanje drugačije je od svih dosadašnjih!

Ivana Knoll Ivana Knoll Igor Kralj/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +22 Ivana Knoll - 6 Galerija

Ivana Knoll nije propustila nijednu utakmicu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Katru, a za zadnju je sačuvala posebno izdanje.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll iznenadila je izdanjem za zadnju utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Dosad smo je navikli viđati u izdanjima koja otkrivaju sve njezine atribute, no ovaj put odlučila je sakriti dekolte te je pažnju usmjerila na svoje isklesane trbušnjake.

Ivana je obukla dres s brojem 14, koji je nekoć nosio Luka Modrić, a sada ga nosi Marko Livaja. Dres, koji je pretvorila u topić, kombinirala je s pripijenim crvenim tajicama preko kojih je navukla plave čarape.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

I u ovom, pomalo čednijem izdanju, Ivana je na stadionu ukrala sve poglede i odmah su joj počeli prilaziti obožavatelji za fotku.

Knoll je svojim izdanjima u Katru privukla veliku pažnju svjetskih medija te je ponovno obranila titulu naše najpoznatije navijačice, koju je stekla na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je također vjerno bodrila Vatrene u golišavim i upečatljivim izdanjima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives se snimala u seksi navijačkom badiću, no simpatični uljez skrenuo je pozornost s njezinih bujnih atributa!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Dalić - 1 Davorka Dalić - 2 Davorka Dalić - 4 Davorka Dalić - 5 +15 Davorka Dalić Celebrity Supruga Zlatka Dalića pridružila se našim navijačima u Dohi, inače se ne voli eksponirati, no sada joj nije smetala pažnja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene