Sjajno raspoložena!

Supruga Zlatka Dalića pridružila se našim navijačima u Dohi, inače se ne voli eksponirati, no sada joj nije smetala pažnja!

Davorka Dalić - 3 Davorka Dalić - 3 Goran Stanzl/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Dalić - 1 Davorka Dalić - 2 Davorka Dalić - 4 Davorka Dalić - 5 Davorka Dalić Davorka Dalić Dvorka i Toni Dalić - 1 Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 3 Dvorka i Toni Dalić - 4 +9 Zlatko i Davorka Dalić Galerija

Davorka Dalić snimljena je uoči utakmice Hrvatske i Maroka ispred hotela u Dohi u kojem je smještena Hrvatska reprezentacija.

Supruga izbornika Zlatka Dalića, Davorka, spremna je za utakmicu Hrvatske i Maroka.

Pogledaj i ovo Dvorka i Toni Dalić - 3 Najveća potpora! Supruga i sin Zlatka Dalića bodre Hrvatsku u Katru, Davorka se zaogrnula jednim navijačkim rekvizitom!

Samozatajnu Davorku fotografi su uhvatili ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska reprezentacije i ispred koje su naši navijači sada već tradicionalno uoči utakmice Hrvatske razvukli zastavu od 200 metara.

Davorka je prošetala je u navijačkoj majci koju je nosila i na prethodnim utakmicama Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a s lica nije skidala osmijeh i čini se da je optimistična oko ishoda današnje utakmice.

Osim supruga Davorke, na prethodnim utakmicama Hrvatska na Svjetskom prvenstvu Dalića su s tribina bodrili i njegovi sinove Tonija i Brunu.

Inače, Zlatko i Davorka vole se još od srednjoškolskih dana, a u braku su od 1992. godine. On je u intervjuima često isticao kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Vjekoslava Huljić Hana, Tonči i Ivan Huljić +28 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku, za koji je imala poseban povod, u mini haljini pokazala vitke noge

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene