Najveća podrška

Samozatajna supruga Zlatka Dalića zbog njega se odrekla karijere, a i nakon 30 godina su preko ušiju zaljubljeni jedno u drugo

Davorka Dalić Davorka Dalić Goran Stanzl/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Dalić Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Zlatko i Davorka Dalić +0 Davorka Dalić Galerija

Zlatko i Davorka Dalić u sretnom su braku od 1992. godine, a ona mu je najveća podrška i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić našao se ponovno u središtu pažnje nakon što je njegova momčad uspješno izborila polufinale Svjetskog prvenstva u Katru i podrška mu stiže sa svih strana, no najveća mu svakako stiže od supruge Davorke.

Pogledaj i ovo Dvorka i Toni Dalić - 3 Najveća potpora! Supruga i sin Zlatka Dalića bodre Hrvatsku u Katru, Davorka se zaogrnula jednim navijačkim rekvizitom!

Ona ga bodri i na ovogodišnjem mundijalu, a snimljena je na tribinama tijekom susreta Hrvatske i Japana u društvu njihovih sinova.

Zlatko i Davorka vole se još od srednjoškolskih dana, a on je u intervjuima često isticao kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

Njihovi rijetki izlasci u javnost ne prolaze neopaženo, a oni uvijek poziraju fotografima nasmiješeni i zagrljeni te tako potvrđuju da su još preko ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

U braku su od 1992. godine, a imaju sinove Tonija i Brunu. Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji kojoj se posvetila i svoju karijeru ekonomistice ostavila po strani.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković - 4 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 +26 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Celebrity Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić novom fotografijom zagrijala i one najzimogroznije: U crvenom bikiniju svu pažnju usmjerila je na jedan bujni atribut

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene