Jedan od najstabilnijih parova

Zlatko Dalić snimljen u izlasku sa samozatajnom suprugom, rijetko ih vidimo zajedno, a vole se još od srednje škole!

Zlatko Dalić Zlatko Dalić Luka Stanzl/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić Davorka i Zlatko Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko Dalić - 5 Zlatko Dalić - 3 +1 Zlatko Dalić Galerija

Zlatko Dalić pojavio se na jednom svečanom događanju u Makarskoj u društvu supruge Davorke koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić od 1992. godine je u sretnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Davorkom.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić - 4 cijena popularnosti Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

Par se ne pojavljuje često skupa u javnosti, no sada su napravili iznimku. Zlatko i Davorka zajedno su došli na svečano otvorenje jednog centra u Makarskoj gdje su pozirali fotografima te su zagrljeni i nasmijani potvrdili da su još zaljubljeni jedno u drugo kao i prvog dana.

Dalić je u intervjuima često za suprugu govorio kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje su prebrodili u braku, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

Bračni par Dalić zajedno ima sinove Tonija i Brunu, a Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +24 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +20 Britney Spears - 1 Celebrity Britney nastavlja šokirati: Objavila svoju potpuno golu fotografiju, a intimne dijelove nije se ni trudila sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene