dobro ga je podučila

Suprug pobjednice "Plesa sa zvijezdama" pravi je hit na društvenim mrežama, pogledajte njegove plesne pokrete!

Paula Tonković, Filip Tonković Paula Tonković, Filip Tonković Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Paula Jeričević i Filip Tonković - 1 Paula Jeričević i Filip Tonković - 2 Paula Jeričević i Filip Tonković - 3 Paula Jeričević i Filip Tonković - 5 Paula Jeričević, Filip Tonković Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram) +20 Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram) Galerija

Paula Tonković često na društvenim mrežama objavljuje videa u kojima pleše sa suprugom Filipom, koji joj je bio velika podrška u showu "Ples sa zvijezdama".

Plesačicu Paulu Tonković godinama gledamo kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je ove godine napokon pobijedila, nakon što je treći put završila u finalu.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević i Filip Tonković - 4 Kakav vikend! Prije dva dana se udala, a danas je gledamo u finalu hit-showa: Pogledajte nestvarno lijepe fotke s vjenčanja!

S influencerom Marcom Cuccurinom ovaj je put osvojila najviše glasova publike, a u finalu ju je iz publike vjerno bodrio njezin suprug Filip Tonković.

Paula i Filip vjenčali su se lani, nakon 10 godina veze, a poznaju se još odmalena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Par na društvenim mrežama često objavljuje videa u kojima plešu zajedno i u kojima je Filip zbog svojih plesnih sposobnosti pravi hit jer ga je Paula stvarno dobro podučila.

Pratitelje je posebno zadivio njihov prvi ples na svadbi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj, koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene", ispričala nam je Paula u jednom intervjuu.

"Nakon deset godina veze i dvadeset godina poznanstva ne znam što me više može iznenaditi. Nas dvoje otpočetka smo znali sve jedno o drugome, pa je sam brak došao kao kruna našeg odnosa, a ne neki (ne)očekivani obrat. Sve se odvija onako kako treba, sretni smo i veselimo se budućim izazovima, velikim, a i onim najmanjima, a najbitnijima", kazala nam je tada.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene