najveća podrška

Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 11 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 10 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 8 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Galerija

Paulu Tonković u finalu showa "Ples sa zvijezdama" iz publike je bodrio suprug Filip, koji nije skrivao koliko je ponosan na nju.

Marco Cuccurin pobjednik je showa "Ples sa zvijezdama", a to može ponajviše zahvaliti svojoj mentorici i plesnoj partnerici Pauli Tonković.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin Na hrpi lijekova! Pobjednik Plesa sa zvijezdama požalio se na nove zdravstvene probleme: "Tijelo mi govori da pod hitno stanem..."

Paula je i u prošloj sezoni dogurala do finala, a tada joj je bilo još napetije jer se samo dan ranije udala za svojeg dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića.

Paula je Filipu rekla da nakon deset godina veze, a u ovogodišnjem finalu pokazali su da im u braku cvjetaju ruže.

Filip je bodrio svoju Paulu iz publike, a na Instagramu je osvanula i njihova preslatka zajedničke fotografija, koju možete pogledati u galeriji.

"Nakon deset godina veze i dvadeset godina poznanstva ne znam što me više može iznenaditi. Nas dvoje otpočetka smo znali sve jedno o drugome, pa je sam brak došao kao kruna našeg odnosa, a ne neki (ne)očekivani obrat. Sve se odvija onako kako treba, sretni smo i veselimo se budućim izazovima, velikim, a i onim najmanjima, a najbitnijima", ispričala nam je Paula prije početka showa.

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene", pohvalila je tada svojeg supruga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Paula se u prethodnim sezonama showa natjecala s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem i oba je puta zauzela treće mjesto, pa je njezina pobjeda posebno obradovala gledatelje.

Paula veliku podršku ima i u svojoj sestri Petri Jeričević, koja je također poznata plesačica.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 4 +23 Irina Shayk - 5 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta servirala puno gole kože pa podijelila mišljenja: "Nenormalno zgodna, ali..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene