svakako je ukrala show

Jedna od najseksi žena svijeta servirala puno gole kože pa podijelila mišljenja: "Nenormalno zgodna, ali..."

Irina Shayk Irina Shayk Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 4 Irina Shayk - 5 Irina Shayk - 6 Irina Shayk - 7 Irina Shayk - 8 Irina Shayk Irina Shayk +16 Irina Shayk - 3 Galerija

Irina Shayk izazvala je podijeljene reakcije svojim golišavim izdanjem za Filmski festival u Cannesu.

Manekenka Irina Shayk ukrala je show na premijeri filma "Firebrand (Le Jeu De La Reine)" u sklopu Filmskog festivala u Cannesu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda crvenog tepiha Svi su gledali u nju: Nestvarno zgodna Irina zablistala nakon poroda

Jedna od najseksi žena svijeta na crvenom tepihu pojavila se u izdanju u kojem je otkrila puno gole kože. Nosila je izazovni kožni komplet s topićem koji jedva pokriva grudi i suknjom niskog struka, pa je u prvom planu bio njezin isklesani trbuh.

Njezine fotografije brzo su preplavile društvene mreže, no reakcije javnosti bile su podijeljene.

"Izazvala je potres u Cannesu", "Ovo izdanje nimalo joj ne laska", Jedna i jedina Irina", "Prelijepa je, nenormalno je zgodna, ogrlica joj je jako lijepa no ovo što nosi je užasno", "Grozna šminka, odjeća i frizura. Inače izgleda bolje od ovoga", "Prelijepa je, ali ovo izdanje ne mogu razumjeti", neki su od komentara s Twittera.

Puno bolje reakcije izazvala je svojim prethodnim izdajem za festival, kada je zablistala u haljini s dubokim dekolteom i raskošnim volanima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli irina shayk (@irinashayk)

Irina je sa svojih 37 godina i dalje jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice, a jedna je i od rijetkih slavnih dama koja se ne koristi čarima fotošopa, kao ni estetske kirurgije.

Nedavno su se pojavile glasine o njezinu pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Njih dvoje u vezi su bili četiri godine, a iznenadili su javnost kada su 2019. objavili prekid. No nakon što su u posljednje vrijeme nekoliko puta viđeni zajedno, pojavila su se nagađanja da su ljubavi odlučili dati još jednu šansu, o čemu se nijedno od njih dvoje još nije oglasilo.

Bradley nije jedini poznati miljenik žena koji je pokleknuo pred Irininom ljepotom. Prije njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, koji je ubrzo nakon prekida s Irinom upoznao ljubav svojeg života, Georginu Rodriguez.

Još jedan zavodnik na popisu njezinih bivših je trgovac umjetnina Vito Schnabel, koji je ljubio i manekenku Heidi Klum te glumice Madalinu Gheneu i Amber Heard. Povezivali su je i s reperom Kanyeom Westom, s kojim se intenzivno družila dok se on razvodio od Kim Kardashian, no odavno nisu viđeni zajedno.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 7 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 11 Emotivni Marco Cuccurin - 6 +30 Emotivni Marco Cuccurin - 4 Celebrity Marco Cuccurin odrastao je u neimaštini, pretrpio je težak gubitak, a cijeli život nosio se i s predrasudama: "Teško je u Hrvatskoj biti različit!"  

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene