Potvrdili šuškanja

Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Bradley Cooper i Irina Shayk Bradley Cooper i Irina Shayk Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk Bradley Cooper i Irina Shayk Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 4 Bradley Cooper i Irina Shayk - 3 Bradley Cooper i Irina Shayk - 4 Bradley Cooper i Irina Shayk - 2 Bradley Cooper i Irina Shayk - 1 Bradley Cooper i Irina Shayk - 5 Bradley Cooper i Irina Shayk - 1 +6 Bradley Cooper i Irina Shayk - 2 Galerija

Bradley Cooper i Irina Shayk snimljeni su u romantičnoj šetnji ulicama New Yorka, pa su tako potvrdili šuškanja koja kruže već nekoliko mjeseci.

Čini se kako su glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk odlučili dati novu šansu svojoj ljubavi, što su potvrdile njihove najnovije fotografije koje su snimili paparazzi tijekom njihove romantične šetnje New Yorkom.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk - 2 stara ljubav zaborava nema Jedna od najseksi žena svijeta vratila se bivšem? Može imati kojeg god frajera poželi, ali njegovom šarmu teško je odoljeti!

47-godišnji Bradley i 36-godišnja Irina, koji su prvotno bili zajedno od 2015. do 2019. godine i imaju kćer, nisu mogli držati ruke podalje jedno od drugog dok su zajedno šetali, a Irina nije odoljela da ga ne potapša po pozadini, što su sve kamere uhvatile.

Njihove najnovije fotografije pogledajte OVDJE

O pomirenju slavnog para šuška se već nekoliko mjeseci, a dvojac je prvi put potaknuo glasine o romansi nakon što je Irina tijekom ljeta podijelila njihove zajedničke fotografije s odmora na Bahamima.

Iako su se rastali 2019. godine, ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno su brinuli o kćeri, a strani mediji prenose kako sada razmišljaju o drugom djetetu. Njima blizak izvor potvrdio je da bi Irina voljela da njezina kći ima brata ili sestru te da se Bradley slaže s tom idejom.

Ona i Bradley prvi su put bili povezani 2015. godine, vijest da su zajedno potvrdili su godinu dana kasnije, a 2017. godine poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici.

2019. godine prekinuli su nakon glasina da njega i pjevačicu Lady Gagu, s kojom je radio na snimanju filma "Zvijezda je rođena", povezuje nešto više od prijateljstva, a nakon toga Irinu su povezivali s reperom Kanyeom Westom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Dević - 1 Andrea Dević - 4 Andrea Dević - 13 Andrea Dević - 14 +9 Andrea Dević - 2 Celebrity Zbog MasterChefa je nakon pet godina napustila posao u struci, a rizik se isplatio: "Već imam neke ponude"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene