pa zar i on?!

Miljenik žena iznenadio promjenom koju su svi primijetili, izgleda da je i on pokleknuo pred zabrinjavajućim trendom

Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) +1 Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Bradley Cooper na dodjeli nagrada SAG pojavio se popeglana i natečena lica čime je potaknuo nagađanja o odlasku na botoks.

Holivudski miljenik žena, 47-godišnji glumac Bradley Cooper, laskavi status zasluženo nosi još od početaka karijere, a često se za njega kaže i da s godinama izgleda samo sve bolje.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

No čini se da je i on pokleknuo pred zabrinjavajućim trendom koji je u zadnje vrijeme poharao Hollywood, a riječ je o zahvatima za pomlađivanje.

Bradley se na svečanoj dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu pojavio vidno natečena i popeglana lica čime je potaknuo nagađanja o odlasku na botoks.

Na usporednim fotografijama glumca koje je objavio Daily Mail jasno se može vidjeti da sada ima manje bora nego prije par godina, a promijenio mu se i oblik glave.

Zbog njegova iznenađujućeg izgleda u drugi plan je pao prisni susret s Lady Gagom, s kojom su ga povezivali kada su zajedno snimili film "Zvijezda je rođena", a pisalo se i da je zbog nje ostavio suprugu Irinu Shayk s kojom ima kćer, što se kasnije pokazalo netočnim.

Inače, osim Bradleya, na dodjeli SAG nagrada izgledom je sve ponovno šokirala i Nicole Kidman, koja se također u zadnje vrijeme odala čarima botoksa, kao i njezin bivši suprug Tom Cruise kojeg je postalo teško prepoznati.

Nije tajna da je botoks uvijek bio popularan među slavnima, no u posljednje vrijeme sve više njih prelazi granicu i dovodi se do neprepoznatljivosti, a još neki od svježijih primjera su Kristin Davis, Victoria Beckham i Pamela Anderson.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić - 1 Marko Mrkić - 2 Marko Mrkić - 3 Marko Mrkić +20 Tina Walme, Marko Mrkić (Foto: PR) Celebrity Rađa mu je slao "prijeteće" poruke, pa su postali prijatelji, a odao nam je i njegovu neostvarenu želju: "Skužio je da mu idu senzualni plesovi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene