Treća šansa?

Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper - 16 Irina Shayk i Bradley Cooper - 13 Irina Shayk i Bradley Cooper - 3 Irina Shayk i Bradley Cooper - 5 Irina Shayk i Bradley Cooper - 4 Irina Shayk i Bradley Cooper - 6 Irina Shayk i Bradley Cooper - 8 Irina Shayk i Bradley Cooper - 9 Irina Shayk i Bradley Cooper - 10 Irina Shayk i Bradley Cooper - 12 +21 Irina Shayk i Bradley Cooper - 14 Galerija

Manekenka Irina Shayk uživa u društvu bivšeg supruga Bradleyja Coopera, a sudeći po novim fotografijama koje su objavljene, par se pomirio.

Svjetski poznata manekenka Irina Shayk i njezin bivši suprug glumac Bradley Cooper očito su zakopali ratne sjekire nakon razvoda braka, a sudeći po novim fotografijama koje su objavljene svojoj su ljubavi i ponovno dali šansu.

Irinu se donedavno povezivalo sa zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem, no ona i Bradley trenutno ljetuju u Italiji s njihovom šestogodišnjom kćeri Leom De Seinom, a tamo su ih paparazzi snimili u prisnim trenucima tijekom obiteljske vožnje brodom, dok su se grlili i nježno milovali.

Kasnije su uhvaćeni i na večeri na kojoj su sjedili jedno kraj drugog, a Cooperova ruka često je zalutala na Irininu ruku kako bi ju dodirnuo.

Irina je s odmora na svojem profilu na Instagramu objavila i galeriju svojih fotografija na kojima pozira u toplesu, a objavila je i jednu Bradlyjevu golišavu crno-bijelu fotku, koju možete pogledati u galeriji.

Bivši par i ranije je prisnim odnosom poticao šuškanja o pomirenju, no zasad do toga nije došlo pa su mnogi zaključili da su samo ostali jako dobri prijatelji.

Irina je u srpnju snimljena i kako s Tomom Bradyjem ulazi u njegovu kuću u Los Angelesu, a zatim i sljedećeg jutra u njegovu automobilu, dok su pričali i smijali se. Njima bliski izvori potvrdili su za TMZ da su Irina i Tom zaista par i da su započeli romansu nakon što su se upoznali na vjenčanju bogatog nasljednika Joea Nahmana i modela Madison Headrick u svibnju. Međutim, čini se da su ove informacije ipak bile lažne.

On je za vrijeme Irininog i Bradleyjevog boravka u Italiji uhvaćen na jahti u Miamiju s prijateljima.

Iako su se rastali 2019. godine, Irina i Bradley ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno su brinuli o kćeri. Prvi su put bili povezani 2015. godine, vijest da su zajedno potvrdili su godinu dana kasnije, a 2017. godine poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici.

2019. godine prekinuli su nakon glasina da njega i pjevačicu Lady Gagu, s kojom je radio na snimanju filma "Zvijezda je rođena", povezuje nešto više od prijateljstva, a nakon toga Irinu su povezivali s reperom Kanyeom Westom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 Tara Thaller +29 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Naša popularna glumica potvrdila je višetjedna šuškanja u vezi s mentorom iz hit-showa: ''Osjećaji su prejaki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene