što se tu događa?

Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Irina Shayk Irina Shayk Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 4 Irina Shayk - 5 Irina Shayk - 6 Irina Shayk - 7 Tom Brady i Irina Shayk - 2 Tom Brady i Irina Shayk - 3 +19 Tom Brady i Irina Shayk - 4 Galerija

Irina Shak i Bradley Cooper potaknuli su glasine o pomirenju fotografijama iz Italije gdje zajedno ljetuju sa svojom kćeri.

Manekenku Irinu Shayk donedavno se povezivalo sa zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem, no sada je opet potaknula glasine o pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bradleyem Cooperom.

Irina i Bradley trenutno ljetuju u Italiji s njihovom šestogodišnjom kćeri Leom De Seinom, a tamo su ih paparazzi snimili u prisnim trenucima tijekom obiteljske vožnje brodom, dok su se grlili i nježno milovali.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Irina je s odmora na svojem profilu na Instagramu objavila i galeriju svojih fotografija na kojima pozira u toplesu, a objavila je i jednu Bradlyjevu golišavu crno-bijelu fotku, koju možete pogledati u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli irina shayk (@irinashayk)

Bivši par i ranije je prisnim odnosom poticao šuškanja o pomirenju, no zasad do toga nije došlo pa su mnogi zaključili da su samo ostali jako dobri prijatelji.

Irina je u srpnju snimljena i kako s Tomom Bradyjem ulazi u njegovu kuću u Los Angelesu, a zatim i sljedećeg jutra u njegovu automobilu, dok su pričali i smijali se.

Njima bliski izvori potvrdili su za TMZ da su Irina i Tom zaista par i da su započeli romansu nakon što su se upoznali na vjenčanju bogatog nasljednika Joea Nahmana i modela Madison Headrick u svibnju.

Brady se krajem prošle godine razveo od supermodela Gisele Bundchen, nakon 13 godina braka. Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima još i sina Jacka.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 +25 Claudia Schiffer - 3 Celebrity Krasila je više od 1000 naslovnica, a i s 53 godine mogla bi biti velika konkurencija upola mlađim kolegicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene