Što je ovo?

U najprozirnijoj tkanini pogledima je izložila baš sve, pomalo čudna haljina osigurala joj je svu pažnju

Irina Shayk Irina Shayk Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 6 Irina Shayk - 8 Irina Shayk - 7 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 1 Irina Shayk Irina Shayk - 4 +14 Irina Shayk - 3 Galerija

Irina Shayk u prozirnoj haljini pokazala je gaćice i grudnjak, i to sve na prestižnom Filmskom festivalu u Cannesu.

Slavna i uspješna manekenka Irina Shayk prava je zvijezda ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu i zahvaljujući odjevnim kombinacijama u kojima se pojavila.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper - 7 Njegova jedina Bradley Cooper na crveni tepih poveo je neodoljivo društvo, tatina preslika bila je prava atrakcija prisutnima!

Nakon što je nosila izazovni kožni komplet s topićem koji jedva pokriva grudi i suknjom niskog struka, 37-godišnja manekenka pojavila se u prozirnoj haljini od tila, ispod koje je pokazala gaćice i grudnjak i tako osigurala da sve oči budu uprte u nju.

Irina je sa svojih 37 godina i dalje jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice, a jedna je i od rijetkih slavnih dama koja se ne koristi čarima fotošopa, kao ni estetske kirurgije.

Nedavno su se pojavile glasine o njezinu pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Njih dvoje u vezi su bili četiri godine, a iznenadili su javnost kada su 2019. objavili prekid. No nakon što su u posljednje vrijeme nekoliko puta viđeni zajedno, pojavila su se nagađanja da su ljubavi odlučili dati još jednu šansu, o čemu se nijedno od njih dvoje još nije oglasilo.

Bradley nije jedini poznati miljenik žena koji je pokleknuo pred Irininom ljepotom. Prije njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, koji je ubrzo nakon prekida s Irinom upoznao ljubav svojeg života, Georginu Rodriguez.

Još jedan zavodnik na popisu njezinih bivših je trgovac umjetnina Vito Schnabel, koji je ljubio i manekenku Heidi Klum te glumice Madalinu Gheneu i Amber Heard. Povezivali su je i s reperom Kanyeom Westom, s kojim se intenzivno družila dok se on razvodio od Kim Kardashian, no odavno nisu viđeni zajedno.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović - 2 +21 Sanja Vejnović Nekad i sad Jedna od naših najljepših glumica prije 40 godina snimila je nezaboravne intimne scene, a svojom pojavom i danas mami uzdahe!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pokazala sve atribute u haljini koja nije mogla biti kraća: "Dečki u prvim redovima na aparatima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene