Kakav blam!

Slavna manekenka bacila je oko na nedavno rastavljenog nogometaša: ''Nabacivala mu se, ali...''

Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 7 Irina Shayk - 6 Irina Shayk - 5 Irina Shayk - 4 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 1 Tom Brady Gisele Bündchen i Tom Brady - 15 Gisele Bündchen i Tom Brady - 14 Gisele Bündchen i Tom Brady - 13 +23 Gisele Bündchen i Tom Brady - 12 Galerija

Irina Shayk dobila je odbijenicu od velike američke nogometne zvijezde Toma Bradyja koji se svježe rastavio od manekenke Gisele Bundchen.

Ruska manekenka Irina Shayk dobila je odbijenicu od velike američke nogometne zvijezde Toma Bradyja. Iako je teško za povjerovati, Shayk je bacila oko na Bradyja, ali Brady nije bacio oko na nju.

Dvojac je bio na luksuznom vjenčanju milijardera Joea Nahmada, koji je inače trgovac umjetninama i nasljednik bogate židovske obitelji i manekenke Madison Headrick. Vjenčanje se održalo na Sardiniji, a među brojnim poznatima koji su stigli Irini se svidio upravo Tom.

''Pratila ga je cijeli vikend. Baš mu se nabacivala'', otkrio je blizak izvod za Page Six.

Podsjetimo, Brady se nedavno rastao od manekenke Gisele Bundchen, a za medije je potvrdio da nakon 13 godina braka, nema interes za izlaske s drugim ženama nakon razvoda.

Irina je trenutno isto slobodna žena, a nedavno su kružile glasine da se druži s glumcem Leonardom DiCaprijom, ali ove priče, čini se, ne drže vodu. A s glumcem Bradleyjem Cooperom Irina ima kći Leu De Seinu, a njih dvoje prekinuli su 2019. godine.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 +19 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Celebrity Posljednje fotografije holivudske legende i njegove partnerice izazivaju nelagodu, nikome nije jasno zašto su ovako pozirali

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 +26 Marko i Iris Livaja - 3 Celebrity Sređena Iris Livaja stigla je na posebno događanje bez pratnje supruga koji je proteklih dana glavna tema medija, evo gdje je on ostao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene