Samo u boksericama

Legendarni sportaš objavio razgolićenu fotografiju pa postao predmet sprdnje: ''Umirovio se prije tjedan i već pokreće OnlyFans?''

Tom Brady Tom Brady Tom Brady/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Brady Tom Brady - 2 Tom Brady - 1 Tom Brady i Gisele Bündchen Gisele Bündchen i Tom Brady - 12 Gisele Bündchen i Tom Brady - 6 Gisele Bündchen i Tom Brady - 3 Gisele Bündchen i Tom Brady - 4 Gisele Bündchen i Tom Brady - 7 Gisele Bündchen i Tom Brady - 5 +16 Gisele Bündchen i Tom Brady - 8 Galerija

Tom Brady objavio je razgolićenu fotografiju na svojem profilu na Instagramu, a kaže da je za to imao svoje razloge.

Novoumirovljeni igrač američkog nogometa Tom Brady skinuo se u donje rublje i podijelio poprilično provokativnu fotografiju na svom profilu na Instagramu, samo tjedan dana nakon što se njegova bivša supruga Gisele Bündchen također pohvalila svojim tijelom pozirajući u oskudnom kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Crne misli Najplaćenija manekenka svijeta imala je sve, no zbog jednog događaja je s 23 pomišljala na najgore

45-godišnji Tom podijelio je fotografiju na kojoj pozira samo u muškim boksericama i ponosno pokazujući top formu, a sve kako bi promovirao svoju liniju donjeg rublja.

Time je iznenadio svoje obožavatelje koji to od njega nisu očekivali, a neki su se i našalili na njegov račun.

"Tom je umirovljen prije tjedan dana i već pokreće OnlyFans", "Pokrećeš OnlyFans?", "Stari, žene i djevojke su na ovoj aplikaciji", "Ako je ovo ono što ćemo zbog umirovljenja morati trpjeti od tebe, onda te očekujem vidjeti u kampu za trening", neki su od komentara.

Tom je podijelio fotografije kao odgovor na njihove komentare i da bi pojasnio kako je sklopio posao sa svojom tvrtkom odjeće, Brady Brand, koja prodaje košulje, hlače i donje rublje. Još u lipnju 2022. godine tvitao je da će, ako njegova objava dobije najmanje 40 tisuća lajkova, rekreirati oglas koji je brend objavio promovirajući set bokserica.

A kad su ga iz tvrtke podsjetili na njegovo obećanje 6. veljače, odgovorio im je i više nego spreman.

"Jesam li dobro napravio?" napisao je uz objavu i označio nogometaše Juliana Edelmana i Roba Gronkowskog, koji su nedavno također pozirali u donjem rublju.

"Dogovor je dogovor", dodao je.

Objava se na njegovu Instagramu pojavila nekoliko dana nakon što je objavljeno da Tom, koji je potvrdio da se on i Gisele razvode prošlog listopada, nakon 13 godina braka, nema interes za izlaske s drugim ženama nakon razvoda.

Izvori su za TMZ potvrdili da se Tom fokusira na to da bude što bolji otac svoje troje djece, 15-godišnjem Johnu, 13-godišnjem Benjaminu 10-godišnjoj Vivian.

Tom je prije nekoliko dana objavio vijest da se povlači iz NFL-a putem videa na društvenim mrežama, nakon što je isto učinio prošle godine, ali se predomislio samo 40 dana kasnije i pristao igrati još jednu sezonu za tim. Ali sada kaže da je zauvijek završio sa sportom.

Ubrzo nakon toga podijelio je nekoliko fotografija dok se prisjećao svog vremena provedenog u NFL-u, uključujući dvije na kojima je njegova bivša supruga Gisele, koja mu je poželjela sve najbolje napisavši kako se nada da će uživati ​​u sljedećem poglavlju nakon nogometa.

"Želim ti samo prekrasne stvari u ovom novom poglavlju tvog života", poručila mu je putem društvenih mreža.

Inače, u studenom se šuškalo da je ona u vezi s brazilskim instruktorom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom nakon što su viđeni kako uživaju na večeri u Kostariki, ali insajder blizak modnoj zvijezdi potvrdio je za Daily Mail da su samo prijatelji.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene