i izgleda fantastično!

Slavna ljepotica ne tuguje nakon razvoda, čak uživa na mjestu na kojem ne bi svakome bilo svejedno

Gisele Bündchen Gisele Bündchen Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen - 2 Gisele Bündchen - 1 Gisele Bündchen - 4 Gisele Bündchen - 3 Tom Brady i Gisele Bündchen Gisele Bündchen - 3 Gisele Bündchen - 2 Gisele Bündchen - 1 Gisele Bündchen - 5 Tom Brady i Gisele Bündchen +20 Gisele Bündchen i Tom Brady - 15 Galerija

Gisele Bündchen paparazzi su uhvatili u Kostariki, u kojoj se dobro provodi s djecom i prijateljem, a u kojoj je nekada izrekla sudbonosno da svojem bivšem suprugu Tomu Bradyju.

Čini se kako slavna manekenka Gisele Bündchen maksimalno uživa nakon razvoda od Toma Bradyja i koristi vrijeme za uživanje, barem ako je suditi prema posljednjim paparazzo fotografijama na kojima je osvanula.

Pogledaj i ovo Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia) Zaljubljeni od 2006. Neumorni osvajač dugonogih modela Leo DiCaprio slomio joj je srce 2005. godine, no ovaj ljepotan ga je zaliječio

42-godišnja Gisele snimljena je u Kostariki u društvu djece i prijatelja, pritom sjajno raspoložena i u bikiniju, kojim je privukla dodatnu pozornost. Tamo se nekad i udala za sada već bivšeg supruga. 

Brazilska se manekenka nakon 13 godina braka razvela od zvijezde američkog nogometa Bradyja, i to nakon što se o njihovu razvodu šuškalo neko vrijeme, a sve je bilo potvrđeno u kolovozu prošle godine, kada su se i sami oglasili na društvenim mrežama.

"Proteklih dana moja supruga i ja finalizirali smo naš razvod nakon 13 godina braka. Ovu odluku donijeli smo prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno. Blagoslovljeni smo prekrasnom djecom, koja će nastaviti biti centar našeg svijeta u svakom smislu. Nastavit ćemo surađivati kao roditelji kako bismo im osigurali svu ljubav i pažnju koju zaslužuju. Odluku da okončano svoj brak donijeli smo nakon puno promišljanja. To je, naravno, bilo bolno i teško, kao što je i za mnoge druge ljude diljem svijeta koji svakodnevno prolaze kroz isto.

Ipak, jedno drugom želimo sve najbolje u novim poglavljima svojih života koja će tek biti ispisana. Ljubazno vas molimo za privatnost i poštovanje dok prolazimo kroz ono što nas očekuje u nadolazećim danima i tjednima", napisao je Brady u svojim pričama na Instagramu.

Sličnu objavu podijelila je i Gisele.

"Puni zahvalnosti na vremenu koje smo proveli zajedno, Tom i ja prijateljski smo finalizirali svoj razvod. Moj prioritet uvijek su bila i nastavit će biti naša djeca, koju volim cijelim svojim srcem. Nastavit ćemo ih zajedno odgajati kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju, koju itekako zaslužuju. Odluka o razvodu nikada nije lagana, no naši putevi su se razdvojili i dok je, naravno, teško prolaziti kroz ovakvo nešto, osjećam se blagoslovljenom zbog vremena koje smo proveli zajedno i Tomu želim samo sve najbolje. Ljubazno vas molim za privatnost i poštovanje tijekom ovog osjetljivog razdoblja", objavila je Bündchen.

Svi su pričali da je razvodu prethodila velika svađa zbog Bradyjeva povratka u NFL. Naime, Tom se prošle godine umirovio kao igrač američkog nogometa te je odlučio pomagati ekipi samo na treninzima. Ipak, čini se da je ljubav prema tom sportu pobijedila, pa se Brady nakon 40 dana mirovine vratio u igru, što je navodno veoma naljutilo Gisele.

Podsjetimo, Tom i Gisele postali su par 2006. godine, a vjenčali su se 2009. u Kostariki. Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima još i sina Jacka.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +5 Zdravko i Marina Mamić Celebrity Ženi se Zdravko Mamić? Nitko i ne zna da se razveo, a navodno će u bračnu luku uploviti s 30-ak godina mlađom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +26 Ecija Ojdanić Celebrity Naša glumica u 49. godini očarala u haljini s dekolteom do pupka, i sama je jedva dočekala da se ovako sredi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene