Brzo ga je preboljela

Razvela se od supruga jer je odabrao nogomet umjesto nje, ali predivna manekenka osmijeh s lica od tada ne skida

Gisele Bundchen - 4 Gisele Bundchen - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen - 5 Gisele Bündchen - 3 Gisele Bündchen - 2 Gisele Bündchen - 1 Gisele Bündchen Gisele Bündchen i Tom Brady - 15 Gisele Bündchen i Tom Brady - 14 Gisele Bündchen i Tom Brady - 13 Gisele Bündchen i Tom Brady - 12 Gisele Bündchen i Tom Brady - 11 +21 Gisele Bündchen i Tom Brady - 10 Galerija

Gisele Bündchen vrijeme nakon razvoda s Tomom Bradyjem provodi u vodenom parku s njihovom djecom.

Manekenka Gisele Bündchen uhvaćena je u vodenom parku dok se spuštala niz tobogan na zelenom luftiću. U jednodijelnom crnom kupaćem kostimu i sa sunčanim naočalama Gisele je uživala sa svojom djecom, a potom se i spustila niz tobogan s jednim od sinova. Čini se da je u vožnji uživala, a osmijeh s lica nije skidala iako je nedavno prošla kroz proces rastave.

Pogledaj i ovo Tom Brady i Gisele Bündchen šuška se, šuška... Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

Naime, manekenka se nakon 13 godina braka razvela s Tomom Bradyjem, zvijezdom američkog nogometa. O njihovoj rastavi šuškalo se neko vrijeme, a sve je bilo potvrđeno u kolovozu ove godine, nakon što su se sami izjasnili na društvenim mrežama.

"Proteklih dana moja supruga i ja finalizirali smo naš razvod nakon 13 godina braka. Ovu odluku donijeli smo prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno. Blagoslovljeni smo prekrasnom djecom koja će nastaviti biti centar našeg svijeta u svakom smislu. Nastavit ćemo surađivati kao roditelji kako bismo im osigurali svu ljubav i pažnju koju zaslužuju. Odluku da okončano svoj brak donijeli smo nakon puno promišljanja. To je, naravno, bilo bolno i teško, kao što je i za mnoge druge ljude diljem svijeta koji svakodnevno prolaze kroz isto.

Ipak, jedno drugom želimo sve najbolje u novim poglavljima svojih života koja će tek biti ispisana. Ljubazno vas molimo za privatnost i poštovanje dok prolazimo kroz ono što nas očekuje u nadolazećim danima i tjednima", napisao je Brady u svojim pričama na Instagramu.

Sličnu objavu podijelila je i Gisele.

"Puni zahvalnosti na vremenu koje smo proveli zajedno, Tom i ja prijateljski smo finalizirali naš razvod. Moj prioritet su uvijek bili i nastavit će biti naša djeca, koju volim cijelim svojim srcem. Nastavit ćemo ih zajedno odgajati kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju, koju itekako zaslužuju. Odluka o razvodu nikada nije lagana, no naši putevi su se razdvojili i dok je, naravno, teško prolaziti kroz ovakvo nešto, osjećam se blagoslovljenom zbog vremena koje smo proveli zajedno i Tomu želim samo sve najbolje. Ljubazno vas molim za privatnost i poštovanje tijekom ovog osjetljivog razdoblja", objavila je Bündchen.

Svi su pričali da je razvodu prethodila velika svađa zbog Bradyjeva povratka u NFL. Naime, Tom se ovog ljeta umirovio kao igrač američkog nogometa te je odlučio pomagati ekipi samo na treninzima. Ipak, čini se da je ljubav prema tom sportu pobijedila, pa se Brady nakon 40 dana mirovine vratio u igru, što je navodno veoma naljutilo Gisele.

Podsjetimo, Tom i Gisele postali su par 2006. godine, a vjenčali su se 2009. u Kostariki. Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima i još sina Jacka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Lionel Messi Luka Modrić i Lionel Messi Lionel Messi +11 Marko Livaja i Leo Messi Celebrity Messija na utakmici s Hrvatskom kamere uhvatile u nezgodnom trenutku, gledatelji ostali u nevjerici: "Morali smo to gledati punih 10 sekundi!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom - 4 +25 Ivana Knoll s dečkom Celebrity Pogledajte kako izgleda dečko Ivane Knoll, danas ga skriva, no prije je često objavljivala njihove zajedničke fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene