šuška se, šuška...

Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

Tom Brady i Gisele Bündchen Tom Brady i Gisele Bündchen Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Veronika Rajek - 1 Veronika Rajek - 2 Veronika Rajek - 3 Veronika Rajek - 4 Veronika Rajek - 5 Tom Brady i Gisele Bündchen Gisele Bündchen i Tom Brady - 1 Gisele Bündchen i Tom Brady - 2 Gisele Bündchen i Tom Brady - 19 Gisele Bündchen i Tom Brady - 18 +19 Gisele Bündchen i Tom Brady - 3 Galerija

Tom Brady ove se godine razveo od Gisele Bundchen nakon 13 godina braka, a navodno sada ljubi bivšu Miss Slovačke Veroniku Rajek.

Zvijezda američkog nogometa Tom Brady dva mjeseca nakon razvoda od supermodela Gisele Bundchen navodno ima novu ljubav.

Pogledaj i ovo Gisele Bundchen - 3 Šuška se... Gisele Bündchen samo nekoliko tjedana nakon razvoda već opet ljubi? Navodno je riječ o prijatelju bivšeg muža

Radi se influencerici Veroniki Rajek, koja je 2016. godine ponijela titulu Miss Slovačke i koja je od Bradyja mlađa 20 godina.

Veronika, koja se često pojavljuje na utakmicama NFL-a, nedavno je na svojem profilu na Insatgramu objavila fotografiju na kojoj nosi Bradyjev dres, a u opisu mu je i javno izjavila ljubav.

"Vidjela sam legendu i ako me netko opet upita volim li Bradyja, odgovor je - da volim ga. Pokažite mi nekoga tko ga ne voli. Čak ga i njegovi hejteri vole jer znaju da je najbolji", napisala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Veronika Rajek,MBA.,MSc (@veronikarajek)

Nedugo zatim strani mediji raspisali isu se o romansi lijepe Slovakinje i slavnog sportaša, a o svemu se oglasio i Veronikin glasnogovornik.

"Jedino što ću u ovom trenutku iznijeti u javnost jest da je Rajek izuzetno velika podrška Bradyju i želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Bradyju želi da osvoji osmu titulu", izjavio je.

No u cijeloj priči postoji jedan problem. Naime, Veronica je od 2019. godine u braku s umirovljenim vozačem boba Viktorom Rajekom, koji je u ovoj disciplini i poznati Olimpijac. Iako plavokosa ljepotica na svojem Instagramu nema niti jednu fotografiju sa svojim suprugom, nije poznato da je njihov brak došao kraju, pa to ne ide u prilog glasinama o njezinoj vezi s Bradyjem, no sve je moguće.

S druge strane, čini se i da je Gisele pronašla ljubav nakon razvoda, jer je nedavno snimljena na romantičnoj večeri sa svojim instruktorom borilačkih vještina Joaquimom Valenteom.

Podsjetimo, Tom i i Gisele krajem listopada objavili su da se razvode nakon 13 godina braka.

"Proteklih dana moja supruga i ja finalizirali smo naš razvod nakon 13 godina braka. Ovu odluku donijeli smo prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno. Blagoslovljeni smo s prekrasnom djecom koja će nastaviti biti centar našeg svijeta u svakom smislu. Nastavit ćemo surađivati kao roditelji kako bismo im osigurali svu ljubav i pažnju koju zaslužuju. Odluku da okončano svoj brak donijeli smo nakon puno promišljanja. To je, naravno, bilo bolno i teško kao što je i za mnoge druge ljude diljem svijeta koji svakodnevno prolaze kroz isto. Ipak, jedno drugom želimo sve najbolje u novim poglavljima svojih života koji će tek biti ispisani. Ljubazno vas molimo za privatnost i poštovanje dok prolazimo kroz ono što nas očekuje u nadolazećim danima i tjednima", napisao je Brady u svojim pričama na Instagramu, a sličnu *priopćenje objavila je i Gisele.

Tom i Gisele postali su par 2006. godine, a vjenčali su se 2009. na Costa Rici. Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima i još sina Jacka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel i Antonela Messi - 2 Lionel i Antonela Messi - 1 Lionel i Antonela Messi - 3 Leo Messi - 3 +26 Leo Messi - 6 Celebrity Simpatična fotka Messija i njegove Antonele nasmijala je javnost: "Možeš biti najbolji na svijetu, ali..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Pogledajte u kakvoj vili živi legendarna pjevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom, posebno je vezana za ovu nekretninu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene