Ona se dobro zabavljala

Sređena Iris Livaja stigla je na posebno događanje bez pratnje supruga koji je proteklih dana glavna tema medija, evo gdje je on ostao!

Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 1 Ivo Cagalj/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 5 Iris Livaja - 2 +20 Iris Livaja - 3 Galerija

Iris Livaja sama je bila u izlasku na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije, a supruga našeg nogometaša o kojem se priča posljednjih dana zablistala je u crnoj haljini koja je pratila njenu figuru.

Iris Livaja, supruga našeg nogometaša Marka Livaje o kojem se puno priča posljednjih dana, pristigla je sama na proslavu 80. rođendan Slobodne Dalmacije u Splitu.

Fotografi su ovu ljepoticu uhvatili dok je dolazila na event, a nosila je predivnu crnu haljinu koja je pratila njenu figuru, a imala je i prorez na dekolteu.

Za Slobodnu, Iris je otkrila da se za party spremila u manje od pola sata.

"Spremala sam se za party ravno 20 minuta! Naučila sam se tako brzo spremat‘ radi posla kojim sam se bavila, morala sam biti jako brza. A i danas moram! Takav je život. Tuširanje, šminka, navlačenje haljine... obično dan prije složim u glavi dvije kombinacije koje bih mogla. Brzo odlučujem", rekla je Iris.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Na događaj je stigla sama, a otkrila je i da je njezin suprug ostao kod kuće.

"Marko je večeras kući s djecom. Odmara!", rekla je.

Međutim, to joj nije pokvarilo raspoloženje jer je snimljena kako uživa u izedbama glazbenika gostiju, a društvo joj je pravila prijateljica Ana Gruica.

Svom suprugu Iris je velika podrška, a to je pokazala i nakon incidenta koji se dogodio na treningu Hrvatske nogometne reprezentacije nakon čega je Livaja odlučio da neće igrati u sljedećim važnim utakmicama.

"Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dan života svoga. Stijena tvojoj stijeni, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama. Od prvog dana", objavila je tada Iris kao i Markovu fotografiju u dresu reprezentacije i Hajduka u pričama na Instagramu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 +19 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Celebrity Posljednje fotografije holivudske legende i njegove partnerice izazivaju nelagodu, nikome nije jasno zašto su ovako pozirali

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Oskar - 15 Natalija Oskar - 2 Natalija Oskar - 4 Natalija Oskar - 1 +13 Natalija Oskar - 7 Zanimljivosti Nova Miss Rusije glavna je tema interneta, kad vidite njene neobrađene fotke s izbora ostat ćete bez teksta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene