Sve je jasno

Livajina Iris javila se nakon vijesti kojom je sve šokirao, imala je što reći, pa je uputila znakovitu poruku!

Iris Livaja Iris Livaja Tom Dubravec/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 3 Iris Livaja Iris i Marko Livaja - 3 Iris Livaja - 3 +20 Iris Livaja - 3 Galerija

Iris Livaja podržala je svog supruga Marka Livaju u odluci da napusti Vatrene na neko vrijeme nakon nedavnog incidenta na treningu u Rijeci.

Naš nogometaš Marko Livaja potvrdio je vijest da se povlači iz naše nogometne reprezentacije, što je odjeknulo u domaćim medijima i među navijačima.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njezin član", izjavio je Livaja putem službene HNS stranice, a koji se u rujnu vjerojatno vraća među Vatrene.

Najveću podršku uputila mu je njegova supruga Iris Livaja i na svom profilu na Instagramu.

"Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dan života svoga. Stijena tvojoj stijeni, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama. Od prvog dana", objavila je Iris kao i Markovu fotografiju u dresu reprezentacije i Hajduka u pričama na Instagramu.

Iris i Marko vjenčali su se u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije toga u vezi su bili osam godina. Par zajedno ima kćer Elizabet, koja će uskoro proslaviti sedmi rođendan i 2-godišnjeg sina Lorenza.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +21 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani Stipković u 41. godini čeka prvo dijete, sretnu vijest objavila je u predivnom videu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene