Ponosna!

Mentorica našeg hit-showa podijelila je fotografije s velikog događaja za njenu sestru koja je javnosti otprije poznata

Paula Tonković sa sestrom Paulom Jeričević Paula Tonković sa sestrom Paulom Jeričević Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković sa sestrom Paulom Jeričević - 5 Paula Tonković sa sestrom Paulom Jeričević - 4 Paula Tonković sa sestrom Paulom Jeričević - 3 Paula Tonković sa sestrom Paulom Jeričević - 2 Paula Tonković sa sestrom Paulom Jeričević - 1 Petra Jeričević - 3 Petra Jeričević - 1 Petra Jeričević - 2 Petra Jeričević - 4 Petra Jeričević - 5 +22 Petra Jeričević - 6 Galerija

Sestra Paule Tonković Petra Jeričević diplomirala je na fakultetu, a ponosna sestra objavila je slavljeničke fotografije s njom.

Paula Tonković, naša plesačica i mentorica u showu ''Ples sa zvijezdama'', objavila je vesele fotografije sa svojom sestrom Petrom Jeričević.

Pogledaj i ovo Paula Tonković - 10 Odlično su se proveli! Pobjednica našeg hit-showa podijelila je fotke s bajkovite lokacije na koju je povela frajera s kojim se u posljednje vrijeme često druži!

Paula je objavila fotografije posebnim povodom, a odmah po odjevnoj kombinaciji njezine sestre, očito je da je Petra diplomirala i to na Kineziološkom fakultetu.

Sestre su se zajedno fotografirale ispred ulaza na fakultet, a nezaobilazan detalj na fotografijama bila je i diploma i cvijeće.

''Cugeamus pivitur'', napisala je šaljivo Paula u opis fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Petra je, inače, također plesačica, a jednom prilikom za In magazin su otkrile kako funkcioniraju kao plesni duo.

''Ja se volim šaliti da živim u njenoj sjeni pa smo tako i počele plesati. Ja sam to upisala kao svoju aktivnost jer je ona bila ultratalentirana za sve, violina, rukomet, i upisala sam prva taj ples i ona je došla mene pokupiti s tatom nakon violine, svidjelo joj se, sljedeći trening je ostala, dobila odmah partnera, ja sam ostala pet godina sama'', prisjeća se Paula.

I upravo na ovom plesnom terenu, ne skrivaju, do izražaj dolazi njihova ljubav, ali i neizbježna sestrinska kompetitivnost.

''Ona je mlađa od mene i nikad se mi u biti nismo direktno natjecale, u biti na dva turnira, jednom je ona pobijedila, jednom ja'', priča Petra.

Kada se prošle godine natjecala u showu, Paula se udala za svog supruga Filipa Tonkovića, a onda je za naš portal otkrila kako ju je sestra zezala.

"Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale Plesa sa zvijezdama dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu!" ispričala je Paula za DNEVNIK.HR.

Podsjetimo, Petra se 2013. godine natjecala u ''Plesu sa zvijezdama'' s partnerom Mislavom Čavajdom te su odnijeli pobjedu.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 13 Adriana Ćaleta-Car - 8 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 1 +34 Adriana Ćaleta-Car - 4 Celebrity Naš nogometaš i lijepa supruga objavili radosnu vijest, uskoro će njihov život obogatiti još jedna beba!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 5 Halle Berry - 4 +12 Halle Berry - 3 Celebrity Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene