Prve fotografije!

Udala se mentorica iz našeg hit showa! Njena sestra objavila video prvog poljupca mladenaca!

Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 1 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 8 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 2 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 3 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 4 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 5 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 7 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 6 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 9 +21 Paula Jeričević Galerija

Sestra Paule Jeričević Petra Jeričević pokazala kadrove prvog susreta mlade i mladoženje i fotografije s vjenčanja!

Sestra Paule Jeričević Petra Jeričević podijelila je prve fotografije svoje sestre u vjenčanici i sve podijelila na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Sada je i službeno! Rekli su da! Gabriela Pilić podijelila izlazak novopečenog bračnog para i pokazala detalje s vjenčanja!

Paula je za vjenčanje odabrala usku vjenčanicu sa sitnim detaljima te je kosu svezala u nisku pundžu, a Petra je snimila i njen prvi susret s mladoženjom Filipom Tonkovićem.

Paula i Filip nježno su se poljubili i zagrlili, a potom krenuli na vjenčanje.

Na sljedećih nekoliko priča, Petra je podijelila videozapise s majkom i sestrom koje su se za ovu priliku posebno sredile, a objavila je i fotografiju iz crkve na kojoj se vide mladenci pred oltarom, a Paula se za crkveno vjenčanje dodatno ogrnula bijelim sakoom.

Petra je za ovu prigodu odjenula haljinu posebnog materijala koji liči na dijamantiće, a na dekolteu ima duboki prorez do trbuha.

Pošto se u nedjelju održava finalna emisija ''Plesa sa zvijezdama'', mladenki Pauli ovaj je tjedan bio poprilično naporan, ali sve je podnijela bez stresa zahvaljujući svoja dva dragulja, kako je nazvala svog supruga i plesnog partnera.

"Ovaj tjedan je blago rečeno turbulentan. Dok s Filipom 1 pripremam prvi ples, Filip 2 marljivo vježba sam i obrnuto. Kad me pitaju je li stresno uvijek kažem da nije. Zašto? Zbog ova dva dragulja koje imam pored sebe", napisala je u opisu fotografije na kojoj je pozirala sa zaručnikom Filipom s kojim je vježbala prvi ples te s Filipom Vidovićem koji joj je plesni partner u ''Plesu sa zvijezdama''.

"Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale 'Plesa sa zvijezdama' dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica 'Plesa sa zvijezdama' 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu", izjavila je Paula za Dnevnik.hr, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li se to u nedjelju i ostvariti.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Lorena Bućan Jelena Rozga i Lorena Bućan - 1 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 2 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 3 +14 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 4 Celebrity Rozga objavila snimku s mladom perspektivnom pjevačicom, a obožavatelji su ugodno iznenađeni te očekuju duet!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Nikola Karabatić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +12 Blanka Vlašić Celebrity Ovo su bivše ljubavi Blanke Vlašić, ljubila je slavnog rukometaša i jednog od najpoželjnijih pjevača s hrvatske scene!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene