Sada je i službeno!

Rekli su da! Gabriela Pilić podijelila izlazak novopečenog bračnog para i pokazala detalje s vjenčanja!

Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 9 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 11 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 4 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 5 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 2 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 3 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 7 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 8 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 10 +19 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 6 Galerija

Gabriela Pilić podijelila je svoje videozapise s vjenčanja Paule Jeričević, a mladence je na izlasku iz crkve dočekala bakljada!

Još jedna natjecateljica showa ''Ples sa zvijezdama'' Gabriela Pilić podijelila je videozapise s vjenčanja svoje prijateljice i konkurentice Paule Jeričević i njenog odabranika Filipa Tonkovića.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 2 Odlični su! Paula razvalila ples, ali ovog puta s drugim Filipom i u drugoj prigodi! Pogledajte prvi ples novog bračnog para!

Gabriela je emotivno pokazala kako je izgledao Paulin dolazak pred oltar te izlazak svježe vjenčanih mladenaca iz crkve.

Paulu je do oltara dopratio tata, a nakon sudbonosnog ''da'', mladence su ispred crkve dočekali njihovi gosti uz veliki pljesak i bakljadu koju su za mladence napravili njihova rodina i prijatelji.

Gabriela je podijelila i kako je izgledao i auto u kojem se mladenci voze, a za svoj prijevoz do svečane večere odabrali su mali crveni auto.

Pilić se za ovu svečanost itekako sredila, a podijelila je i video sa svojim partnerom prije odlaska na vjenčanje. Odjenula je ljubičastu haljinu zanimljivog kroja te za frizuru odabrala visoki ravan rep, dok je njen partner odabrao elegantnu crnu košulju i hlače te kombinaciju upotpunio crnim sunčanim naočalama.

Paulu u nedjelju očekuje napeto finale ''Plesa sa zvijezdama'' u kojem se nalaze četiri konkurentski jaka para, a bit će zanimljivo vidjeti što je Paula kao mentorica osmislila za plesnu točku s kojom želi pobijediti u ovogodišnjoj sezoni najgledanijeg showa sa svojim partnerom Filipom.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Lorena Bućan Jelena Rozga i Lorena Bućan - 1 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 2 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 3 +14 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 4 Celebrity Rozga objavila snimku s mladom perspektivnom pjevačicom, a obožavatelji su ugodno iznenađeni te očekuju duet!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 8 Jelena Perić - 5 Jelena Perić - 6 +22 Jelena Perić - 4 Celebrity Finalistica ''Plesa sa zvijezdama'' prisustvovala vjenčanju s partnerom i oduševila odjevnom kombinacijom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene