Odlični su!

Paula razvalila ples, ali ovog puta s drugim Filipom i u drugoj prigodi! Pogledajte prvi ples novog bračnog para!

Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 2 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 2 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 1 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 12 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 4 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 7 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 11 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 10 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 9 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 8 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 6 +19 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 5 Galerija

Sestra Paule Jeričević objavila je snimke ulaska novog bračnog para u svečanu salu te kako je izgledao njihov prvi ples!

Paula Jeričević i Filip Tonković danas su uplovili u bračnu luku, a cijelu svadbu i reakcije snimila je i njezina sestra Petra Jeričević.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Sada je i službeno! Rekli su da! Gabriela Pilić podijelila izlazak novopečenog bračnog para i pokazala detalje s vjenčanja!

Osim samog vjenčanja u crkvi i prvog susreta mladenaca prije vjenčanja, Petra je snimila i njihov prvi ples za koji nitko nije ni očekivao da će biti manje spektakularan od plesova u showu ''Ples sa zvijezdama'' gdje je Paula mentorica.

Filip i Paula izveli su senzualni ples, a u jednome trenutku Filip je Paulu podigao visoko da ostavi dojam kao da leti, a svi uzvanici dali su im gromoglasan pljesak.

Paula se za prvi ples presvukla iz uske vjenčanice s velikim prorezom sa zadnje strane pa je tako za ostatak večeri odjenula bijele svečane hlače te čupavi top na bretele.

Za ples je ostala u visokim štiklama, a u jednom joj je trenu u plesu štikla ispala pa je bez ustručavanja skinula i drugu te ih bacila daleko od sebe i nastavila plesati bosa.

Mladenci su izuzetno dobro raspoloženi, a atmosfera je sudeći po pričama uzvanika odlična.

Svadbi prisustvuju i neki od kandidata showa, njezin partner Filip Vidović, Marko Mrkić, Domenica, Ivana Čuljak i Gabriela Pilić koja je također podijelila veselu atmosferu na svadbi. 

Veseloj ekipi pridružio se i Mislav Čavajda koji se Filipu i Pauli pridružio u jednoj epizodi showa.

Ostali natjecatelji u isto su vrijeme na svojim Instagram profilima objavljivali kako vježbaju za veliko finale koje će se održati u nedjelju, a konkurencija među četiri para je velika.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lorena Bućan - 2 Lorena Bućan - 1 Lorena Bućan - 1 Lorena Bućan - 2 +20 Lorena Bućan - 3 inMagazin U godinu dana uzela je gotovo sve nagrade s pjesmom ''Tvoja i gotovo'', a sad je spremila nešto novo!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Nikola Karabatić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +12 Blanka Vlašić Celebrity Ovo su bivše ljubavi Blanke Vlašić, ljubila je slavnog rukometaša i jednog od najpoželjnijih pjevača s hrvatske scene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene