Komentarima nema kraja

Pljušte reakcije na pobjednike showa "Ples sa zvijezdama", evo što je posebno razveselilo gledatelje: "Konačno!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 7 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 8 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 9 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 10 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 11 Galerija

Pobjeda Marca Cuccurina i Paule Tonković u showu "Ples sa zvijezdama" izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Marco Cuccurin i Paula Tonković pobjednici su showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin ''Degutantan story, ali...'' Mladić kojeg je zavoljela cijela Hrvatska pokazao kako izgledaju stopala pobjednika: ''Rana na ranu, ali sve se isplatilo...''

U napetom finalu publika je presudila u njihovu korist i osvojili su više glasova od drugoplasiranih Darije Lorenci Flatz i Ivana Jarneca.

Pobjeda Marca i Paule izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a komentari su uglavnom pozitivni i gledateljima je bilo posebno drago što je Paula pobijedila jer je u protekle dvije sezone završila na trećem mjestu.

"Čestitam pobjednicima, a posebno Pauli, koja je vrhunski mentor", "Konačno Paula, stvarno je zaslužila, kao i Marko", "Favoriti od početka, odlična kemija, prije svega ljubav i prijateljstvo", "Bili su najbolji i zasluženo su pobijedili", "Svi su bili jako dobri večeras, ali Marco i Paula bili su moji favoriti od početka, Marko je hodajuća pozitiva i talentiran performer, a Paula uz Gabi najbolja mentorica", "Toliko mi je drago da sam i ja plakala, zaslužili su više nego itko", "Ukrali ste show", "Plesali ste sa srcem", nizali su se komentari.

Naravno, bilo je i onih koji su imali druge favorite:

"Bili su jako dobri, ali ne za pobjedu, Frano najrealniji pobjednik", "Za mene je Daria pobjednica, ali ne možete reći da Marco i Paula nisu zaslužili pobjedu, momak pleše vrhunski i svaka mu čast".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Marco i Pula nisu mogli sakriti emocije nakon pobjede.

"Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno i jako sam sretan zbog Paule jer je ona to najviše zaslužila i drago mi je da je to dobila. Sve je bilo predivno i ništa ne bismo mijenjali", izjavio je Marco.

"Ja nisam pripremila govor! Sve je lijepo što Marco priča, ali da nema njega, ne bi bilo ovoga. Hvala svima, obožavam ovaj show", dodala je Paula.

Podsjetimo, u finalu "Plesa sa zvijezdama" svaki par izveo je tri individualne koreografije, a prvi put u ovoj sezoni smo imali priliku vidjeti i freestyle nastupe. Prvi par koji je ispao, odnosno dobio najmanji broj glasova gledatelja bili su Frano Ridjan i Gabriela Pilić, a drugi su po broju glasova bili Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Paula Tonković i Marco Cuccurin Celebrity Marco Cuccurin u emotivnoj objavi otkrio detalje odnosa s našom zgodnom plesačicom: "Hvala što si me pustila u svoj dom"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene