imao samo 32 godine

Preminuo poznati srpski youtuber, tijelo je pronašao njegov kolega, zadnju objavu podijelio je dan prije smrti

Mirko Rašić - 3 Mirko Rašić - 3 Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Rašić Mirko Rašić - 1 Mirko Rašić - 2 Mirko Rašić - 4 Mirko Rašić - 5 Mirko Rašić - 6 +0 Mirko Rašić - 3 Galerija

Mirko Rašić pronađen je mrtav u Surčinu, mjestu u okolici Beograda, a u beživotnom stanju našao ga je njegov kolega.

Poznati srpski youtuber Mirko Rašić (32), kojeg su pratile više od 143 tisuće pretplatnika, pronađen je mrtav u jednoj hali u Beogradu, prenosi Telegraf.rs.

U takvom stanju pronašao ga je kolega, a detalji smrti još nisu poznati.

Rašić je bio automehaničar i influencer iz Beograda koji je vodio kanal "Neovlašćeni serviser" na YouTubeu, a i na Instagramu ga je pratilo gotovo 126 tisuća pratitelja.

"Mirko radi ono što zaista voli i trudi se da bude najbolji u tome. Njegovo nesebično dijeljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama privukao je velik broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku. Pristup publici kao 'čovjek iz naroda' razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko ima ogroman utjecaj na neke nove klince koji vole automobile, pa kreću njegovim putem. Putem automehaničara", stoji u opisu njegova profila na YouTubeu.

Zadnju objavu podijelio je točno dan prije smrti, a u videu je pokušao objasniti što vozači ne bi smjeli raditi tijekom vožnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Rašić (@neovlasceniserviser)

U komentarima se pratitelji opraštaju od svog dragog influencera.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć
Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu. Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9-20h.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Roser - 3 Natalie Roser - 2 Natalie Roser - 1 Natalie Roser - 10 +9 Natalie Roser - 7 Celebrity Nevidljivi badić koji je nosila ova zgodna plavuša stvorio je pravu pomutnju na plaži, evo zašto je zbunila sve prisutne!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene