a ima i zanimljiv brak!

Nevidljivi badić koji je nosila ova zgodna plavuša stvorio je pravu pomutnju na plaži, evo zašto je zbunila sve prisutne!

Natalie Roser Natalie Roser Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Roser - 3 Natalie Roser - 2 Natalie Roser - 1 Natalie Roser - 10 Natalie Roser - 7 Natalie Roser - 8 Natalie Roser - 3 Natalie Roser - 2 Natalie Roser - 1 Natalie Roser - 5 +3 Natalie Roser - 4 Galerija

Natalie Roser pozirala je na jednoj plaži u Sydneyju u badiću boje kože, pa izazvala pravu pomutnju.

Australska manekenka Natalie Roser napravila je pravu pomutnju i zbunila ostale kupače na jednoj plaži u Sydneyju na kojoj se pojavila u zanimljivom badiću.

Naime, 33-godišnja Natalie nosila je bikini boje kože s tangicama, zbog kojeg su na prvi pogled mnogi bili uvjereni da je zapravo gola i da na sebi nema ništa. Pritom je pokazala besprijekornu liniju i obline na koje je ponosna, a sve to na snimanju jednog editorijala.

Natalie je nedavno privukla pažnju javnosti nakon što je progovorila o prvoj godini svojega nekonvencionalnog braka s Harleyjem Bonnerom, bivšim glumcem serije "Home and Away".

Prošlog rujna potvrdila je da više ne žive zajedno u svojoj kući u Newcastleu i da se 31-godišnji Harley preselio na Tajland ubrzo nakon njihova vjenčanja u veljači prošle godine, i to kako bi naučio sve o energetskom iscjeljivanju i meditaciji. Iako je Natalie priznala da ona ne razumije taj svijet, ipak podržava Harleyja dok ispunjava svoje snove.

"Jako je sretan. Ovo je definitivno nekonvencionalna prva godina braka. On ispunjava svoje snove i tko sam ja da mu stojim na putu da učini nešto što je toliko dugo želio?" izjavila je.

Natalie je rekla da je bolje pustiti Harleyja da putuje sam tijekom prve godine braka nego da to učini kasnije kada budu imali djecu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Cara Delevingne Charlie Sheen Ashley Benson +7 Kate Moss Zanimljivosti Pogledajte trenutke najveće sramote nekih od najpoznatijih zvijezda, paparazzi su čak i princa Williama snimili poslije čašice previše!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 2 Damiano David - 1 Damiano David - 12 Damiano David - 10 +12 Damiano David - 9 Celebrity Pobjednik Eurosonga koji je zaludio žene pozirao potpuno gol, nekima su ovi prizori čak previše: "Čemu to?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene