i nju su zaveli

Golišava brineta uhvaćena u zloglasnom hotelu koji skriva tajne najvećih zvijezda, evo čemu ni ona nije mogla odoljeti!

Sara Sampaio Sara Sampaio Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 1 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 11 Eden Roc Hotel - 1 Poznati u hotelu Eden Roc - 9 Poznati u hotelu Eden Roc - 10 Poznati u hotelu Eden Roc - 7 Poznati u hotelu Eden Roc - 6 Poznati u hotelu Eden Roc - 5 +19 Poznati u hotelu Eden Roc - 8 Galerija

Sara Sampaio snimljena je u hotelu Eden u Francuskoj u kojem odmara s prijateljima.

Slavna portuglaska manekenka Sara Sampaio snimljena je kako uživa u zloglasnom hotelu Eden Roc u francuskom Antibesu, gdje je ostavila dojam besprijekornom figurom u badiću.

Pogledaj i ovo Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) prava su atrakcija Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti!

31-godišnju Saru paparazzi su uhvatili na plaži hotela u crvenom bikiniju, dobru raspoloženu i u društvu prijatelja. Ona je samo jedna od brojnih zvijezda koje su odabrala hotel Eden za boravak dok traje 76. Filmski festival u Cannesu.

"Kao jedan od najboljih odmarališnih hotela na Rodosu, Eden Roc poznat je po svojoj ostavštini. S našim tihim luksuznim sobama, apartmanima i prekrasnim bungalovima, našom cijenjenom lokacijom na plaži i našom urođenom posvećenošću našim gostima, pozivamo vas da uronite u iskustvo'', piše na njihovoj službenoj stranici, a ove su riječi uspjele zavesti i brojne velike zvijezde koje tamo odsjedaju.

Privatan bazen, plaža i balkoni s pogledom koji oduzima dah obećavaju privatnost koju poznati itekako žele, ali paparazzi i ovdje uspiju pronaći mjesta kako bi uhvatili najprivatnije trenutke slavnih.

Tako su bezbroj puta na bazenu ili na balkonu uhvaćene glumice, pjevačice i starlete koje su bez grudnjaka upijale sunce, a na tom su mjestu paparazzi uspjeli uhvatiti čak i članicu monegaške kraljevske obitelji, unuku Grace Kelly, Charlotte Casiraghi u kupaćem kostimu u kojem nemamo običaj vidjeti članove bilo koje kraljevske obitelji.

O događajima unutar zidova tog hotela ispisane su tisuće priča, od one da je Mel Gibson organizirao party za 300 ljudi, do toga da je Sharon Stone upravo tu naručila harfista odjevenog u irsku narodnu nošnju da ju zabavlja. Uz goste poput Kevina Costnera, Monice Belluci, Lars von Triera, Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Johna Travoltu i Romana Polanskog – priča nikada ne nedostaje. 

Upravo su ovdje Elizabeth Taylor i Richard Barton bili na medenom mjesecu, Marvin Davis bio je opljačkan za čak 10 milijuna dolara, a Kate Moss jednom je toliko devastirala sobu da su joj zabranili da više ikada odsjedne u hotelu. Ovdje svaka zvijezda ima posebnu uslugu, pa tako Tom Cruise dobiva za njega dizajniranu organsku salatu, a Brad Pitt i Angelina Jolie jednom su zakupili cijeli kat samo kako bi mogli posve sami uživati.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 6 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 7 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 1 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 2 +9 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 3 Celebrity Zaručnica tragično preminulog youtubera iz Srbije oprostila se od njega riječima koje slamaju srce: "Svemiru moj nedosanjani..."

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Roser - 3 Natalie Roser - 2 Natalie Roser - 1 Natalie Roser - 10 +9 Natalie Roser - 7 Celebrity Nevidljivi badić koji je nosila ova zgodna plavuša stvorio je pravu pomutnju na plaži, evo zašto je zbunila sve prisutne!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene