uživa daleko od medija

Monika Kravić zabavljala se u rijetkom izlasku u javnosti, a njezina poznata prijateljica pokazala je kako su se provele

Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 5 Monika Kravić Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 1 Monika Kravić i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić Monika i Fran Olujić Monika Kravić Olujić i Mirna Maras Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +1 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Galerija

Monika Kravić Olujić snimljena je u rijetkom izlasku u javnost, i to u jednom zagrebačkom restoranu, u kojem se zabavljala s prijateljicama.

Bivša voditeljica i producentica Monika Kravić Olujić snimljena je u rijetkom izlasku, i to u društvu prijateljica, među kojima je bila i Mirna Maras Batinić, koja se na društvenim mrežama pohvalila njihovim izlaskom.

Pogledaj i ovo Monika Kravić imala se i čime pohvaliti! Monika Kravić prvi put objavila fotografiju s drugim mužem, samozatajnog odvjetnika s kojim ima dijete dugo je skrivala od javnosti!

Mirna je u priči na svom profilu na Instagramu objavila fotografije i snimke s proslave rođendana prijateljice u jednom zagrebačkom restoranu, na kojem je bila i dobro raspoložena Monika.

Monika je ranih 2000-ih godina postala jedno od poznatijih televizijskih lica, a danas živi mirnijim i povučenijim životom. Ima 38 godina, a itekako se može pohvaliti mladolikim izgledom, čemu svjedoče i njezine posljednje fotografije.

Bivša televizijska voditeljica, koja se proslavila u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova", sada radi kao producentica i scenografkinja, a u svibnju 2021. godine udala se za odvjetnika Frana Olujića, s kojim je dobila i sina. Iza sebe ima i propali brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, s kojim ima i još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Danijela Martinović - 8 In Magazin: Danijela Martinović - 3 In Magazin: Danijela Martinović - 4 In Magazin: Danijela Martinović - 5 +25 In Magazin: Danijela Martinović - 6 inMagazin Danijela Martinović otkrila pokoji detalj o novom partneru i javno ga pohvalila: ''To nisam nikad stvarno vidjela ili rijetko...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene