imala se i čime pohvaliti!

Monika Kravić prvi put objavila fotografiju s drugim mužem, samozatajnog odvjetnika s kojim ima dijete dugo je skrivala od javnosti!

Monika Kravić Monika Kravić Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić i Fran Olujić Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić Galerija

Monika Kravić na Instagramu je objavila prvu fotografiju sa suprugom Franom Olujićem s kojim je u braku od svibnja 2021. godine, a zajedno imaju i sina.

Monika Olujić, nekad Kravić, već je godinu i pol dana u braku sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem, s kojim ima i sina, no rijetko ih imamo priliku vidjeti skupa.

Pogledaj i ovo Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) već mu je mjesec dana Prva objava Monike Kravić nakon rođenja trećeg sina sve je raznježila: "Nova zvijezda našeg doma"

Prvi put su se zajedno u javnosti pojavili gotovo pola godine nakon vjenčanja, a Monika je sada na svojem profilu na Instagramu objavila i njihovu prvu zajedničku fotografiju.

"Snovi se ostvaruju", napisala je uz galeriju fotki s utrke Formule 1 u Singapuru, a na prvoj je pozirala s mužem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Inače, bivša televizijska voditeljica, koja se proslavila u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova", danas radi kao producentica i scenografkinja .

Monika se za Frana udala u svibnju prošle godine, a listopadu su dobili sina. Iza sebe ima i propali brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, s kojim ima i još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles +12 Kralj Charles Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +17 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene