snimljeni u izlasku

Monika Kravić blista u zagrljaju zagrebačkog odvjetnika za kojeg se udala prošle godine, rijetko ih viđamo zajedno

Monika Kravić Monika Kravić PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić Monika Kravić Olujić i Mirna Maras Monika Kravić Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Monika Kravić Galerija

Monika Kravić i Fran Olujić vjenčali su se u svibnju prošle godine i zajedno su dobili sina, a sada su snimljeni u rijekom javnom izlasku na koncertu Petra Graše.

Bivša televizijska voditeljica, a danas uspješna producentica i scenografkinja Monika Kravić snimljena je u rijekom izlasku s drugim suprugom, zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem.

Pogledaj i ovo showbuzz divna trudnica Monika Kravić bez trunke šminke okinula selfie na plaži, zadivila prirodnim izdanjem: "Baš si ljepotica"

Par je bio na drugom koncertu Petra Graše u Areni Zagreb i po dolasku su pozirali fotografima zagrljeni i nasmijani, a ona se fotkala i s Mirnom Maras.

Zgodna Monika za ovu je prigodu obukla elegantnu bijelu haljinu u kojoj je istaknula svoju besprijekornu figuru samo pet mjeseci nakon rođenja trećeg djeteta.

Monika i Fran vjenčali su se u svibnju 2021., nakon manje od dvije godine veze, a u listopadu je na svijet stigao njihov sinčić.

Ona iz braka sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, ima još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) +3 Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Celebrity Iva Jerković prvi put objavila fotografiju oca svoje kćeri, godinama je uspješno skrivala i da su u vezi!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Petar Grašo izveli Virujen u te	 - 1 Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina +0 Petar Grašo i Severina Nekad i sad Pogledajte kako su Severina i Grašo izgledali 2000. godine, njega nije teško prepoznati, ali ona je potpuno drugačija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene