Monika Kravić i Fran Olujić vjenčali su se u svibnju prošle godine i zajedno su dobili sina, a sada su snimljeni u rijekom javnom izlasku na koncertu Petra Graše.

Galerija Monika i Fran Olujić Monika Kravić Olujić i Mirna Maras Monika i Fran Olujić +24 Monika Kravić

Bivša televizijska voditeljica, a danas uspješna producentica i scenografkinja Monika Kravić snimljena je u rijekom izlasku s drugim suprugom, zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem.

Vezani članci Monika Kravić Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku! Monika i Fran Olujić Prva objava Monike Kravić nakon rođenja trećeg sina sve je raznježila: "Nova zvijezda našeg doma"

Par je bio na drugom koncertu Petra Graše u Areni Zagreb i po dolasku su pozirali fotografima zagrljeni i nasmijani, a ona se fotkala i s Mirnom Maras.

Zgodna Monika za ovu je prigodu obukla elegantnu bijelu haljinu u kojoj je istaknula svoju besprijekornu figuru samo pet mjeseci nakon rođenja trećeg djeteta.

Monika i Fran vjenčali su se u svibnju 2021., nakon manje od dvije godine veze, a u listopadu je na svijet stigao njihov sinčić.

Ona iz braka sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, ima još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

Iva Jerković prvi put objavila fotografiju oca svoje kćeri, godinama je uspješno skrivala i da su u vezi! Josip Antić Iva Jerković Iva Jerković +18 Iva Jerković

Pogledajte kako su Severina i Grašo izgledali 2000. godine, njega nije teško prepoznati, ali ona je potpuno drugačija! Severina i Petar Grašo Jelena Rozga, Severina i Petar Grašo Severina i Petar Grašo +17 Danijela Martinović, Severina i Petar Grašo

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju