Tajnovit par

Iva Jerković prvi put objavila fotografiju oca svoje kćeri, godinama je uspješno skrivala i da su u vezi!

Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković/Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković na Instagramu je objavila fotografiju Josipa Antića s njihovom kćeri Rinom Ami, uz koju mu je čestitala Dan očeva, rođendan i imendan.

Bivša manekenka Iva Jerković (40), koja slovi i kao jedna od najljepših Hrvatica, svoj privatni život pokušava zadržati sa sebe, no sada je napravila iznimku.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Baš je zgodna! U zgodne noge naše lijepe glumice nije bilo lako prestati gledati, a ovako se sredila za važnu prigodu!

U svojim pričama na Instagramu prvi put je objavila fotografiju svojeg partnera, 15 godina starijeg poduzetnika Josipa Antića, s kojim ima i kćerkicu Rinu Ami, a za to je imala čak nekoliko povoda.

"Sretan rođendan, imendan i Dan očeva. Danas je totalno tvoj dan. Za sve što ti želim i što jesi riječi su suvišne", napisala je Iva uz fotku na kojoj je Josi okrenut leđima i u naručju drži kćerkicu, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Jerković i Antić godinama su uspješno vezu skrivali od javnosti sve dok se nije doznalo da zajedno čekaju dijete. Iva je prvi put postala majka u 38. godini, a kćer je rodila u veljači 2020. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Petar Grašo izveli Virujen u te	 - 1 Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina +0 Petar Grašo i Severina Nekad i sad Pogledajte kako su Severina i Grašo izgledali 2000. godine, njega nije teško prepoznati, ali ona je potpuno drugačija!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene