Isplivala stara fotka

Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku!

Monika i Fran Olujić Monika i Fran Olujić PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Galerija

Monika Kravić, danas Olujić, proslavila se u showu "Story Supernova" 2003. godine, a tada je zbog jednog detalja izgledala drugačije nego danas.

Bivša televizijska voditeljica, a danas uspješna producentica i scenografkinja Monika Kravić, javnosti se prvi put predstavila 2003. godine, kao natjecateljica talent showa Nove TV "Story Supernova" koji ju je lansirao u zvijezde.

Pogledaj i ovo Monika Kravić snimljeni u izlasku Monika Kravić blista u zagrljaju zagrebačkog odvjetnika za kojeg se udala prošle godine, rijetko ih viđamo zajedno

Sada su se pojavile fotografije iz 2005. godine, s božićnog koncerta grupe Magazin u jednoj zagrebačkoj diskoteci, a Monika se od tada nije puno promijenila i jedino što je drugačije je njezina frizura.

Tada je još imala nestašne, bujne kovrče koje su joj na početku karijere bile i zaštitni znak, no zadnjih godina njeguje drugačiji look.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Dvije godine nakon ovih fotki, Monika je upoznala Marija Mamića, s kojim je 2008. stala i pred oltar, a tada se odlučila povući iz javnosti i posvetiti obiteljskom životu. Par je zajedno dobio dvojicu sinova, Josipa i Jakova, a razveli su se nakon osam godina braka.

Monika je drugu sreću pronašla sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem za kojeg se udala u svibnju prošle godine, a par je u listopadu dobio sina.

Još Monikinih starih fotografije pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene