mamina slika i prilika!

Suprug jedne od najljepših domaćih voditeljica snimljen u šetnji s njihovim sinčićem, kojeg su dosad uspješno skrivali od javnosti!

Fran Olujić sa sinom Ivanom Fran Olujić sa sinom Ivanom Josip Regović/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Olujić sa sinom Ivanom - 1 Fran Olujić sa sinom Ivanom - 2 Fran Olujić sa sinom Ivanom - 3 Monika Kravić i Fran Olujić Monika i Fran Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić s prijateljicama Monika Kravić Olujić s prijateljicama Monika Kravić Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +3 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Suprug Monike Kravić, Fran Olujić, snimljen je na zagrebačkoj špici s njihovim sinčićem Ivanom.

Sunčanu subotu u Zagrebu mnogi su iskoristili su za uživanje na popularnoj špici, a tamo su fotografi ulovili i jedno poznato lice.

Odvjetnik Fran Olujić, koji je u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić, snimljen je s njihovim sinčićem Ivanom, kojeg dosad nismo imali priliku vidjeti i čini se da je naslijedio mamine prepoznatljive kovrče.

Monike nije bilo na vidiku, a par se i inače rijetko pojavljuje zajedno u javnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Monika i Fran vjenčali su se u svibnju 2021. godine, a pet mjeseci kasnije dobili su sina.

Ona iza sebe ima brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, za kojeg se udala 2003. godine, nakon čega se povukla iz javnosti, a za njihov razvod doznalo se 2017. Bivši supružnici zajedno imaju dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom +11 Etto sa sinom Nekad i sad Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene