već mu je mjesec dana

Prva objava Monike Kravić nakon rođenja trećeg sina sve je raznježila: "Nova zvijezda našeg doma"

Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić s prijateljicama (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić je prije mjesec dana dobila sina s odvjetnikom Franom Olujićem, za kojeg se udala u svibnju, a sada se prvi put oglasila na Instagramu nakon poroda.

Bivša televizijska voditeljica, a danas uspješna producentica i scenografkinja Monika Kravić Olujić prije mjesec dana rodila je svojeg trećeg sina, čije ime još nije otkrila.

Pogledaj i ovo Monika Kravić snimljeni u izlasku Monika Kravić blista u zagrljaju zagrebačkog odvjetnika za kojeg se udala prošle godine, rijetko ih viđamo zajedno

Dobila ga je s odvjetnikom Franom Olujićem, za kojeg se udala u svibnju ove godine, nakon manje od dvije godine veze, a sada se prvi put oglasila na svojem Instagramu nakon poroda, i to kako bi obilježila bebinih prvih mjesec dana.

"Nova zvijezda našeg doma", napisala je uz crno-bijeli video u kojem se vidi igračka koja se vrti iznad bebine kolijevke. Objavom je raznježila svoje pratitelje, a mnogi su iskoristili ovu prigodu kako bi joj čestitali na prinovi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Podsjetimo, Monika i Fran ispočetka su tajili svoju vezu i prvi put su se zajedno pojavili u javnosti samo mjesec dana prije rođenja njihova sina.

Ona je prije Frana bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, za kojeg se udala 2003. godine, nakon čega se povukla iz javnosti, a za njihov razvod doznalo se 2017. godine. Bivši supružnici zajedno imaju sinove Jakova i Josipa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene