nakon 45 godina braka

Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

Meryl Streep i Don Gummer Meryl Streep i Don Gummer Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep i Don Gummer - 1 Meryl Streep i Don Gummer - 2 Meryl Streep i Don Gummer - 3 Meryl Streep i Don Gummer - 4 Meryl Streep i Don Gummer - 5 Meryl Streep i Don Gummer Meryl Streep i Don Gummer Meryl Streep i Don Gummer Meryl Streep i Don Gummer Meryl Streep (Foto: AFP) +9 Meryl Streep (Foto: Profimedia) Galerija

Meryl Streep i Don Gummer razvode se nakon 45 godina braka, a već 6 godina žive odvojeno.

Oskarovka Meryl Streep razvodi se od supruga Dona Gummera nakon 45 godina braka.

U priopćenju za Page Six glasnogovornik je otkrio da glumica i kipar ne žive zajedno već više od 6 godina te da su se, iako će uvijek brinuti jedno o drugom, odlučili razvesti.

Par se upoznao 1978. godine u tužnoj situaciji. Tadašnji dečko Merly Streep, John Cazale, preminuo je, a ona je utjehu pronašla u Donu, koji je bio prijatelj njezina brata. Šest mjeseci kasnije stali su pred oltar, a unatoč tome što su prije braka kratko bili u vezi, njihova ljubav dugo je opstala. U braku su dobili četvero djece: Henryja (43), Mamie (40), Grace (37) i Louisu Jacobson (30). Također imaju i petero unuka.

Streep, koja je ovih dana prisustvovala dodjeli nagrada Princesa de Asturias 2023, još nije skinula vjenčani prsten. Međutim, zadnji put je sa suprugom viđena u javnosti na svečanoj dodjeli Oscara 2018. godine.

Streep i Gummer slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Ćorak - 6 Kristina Ćorak - 5 Kristina Ćorak - 4 Kristina Ćorak - 3 +9 Kristina Ćorak - 2 Celebrity Veselu Dubrovkinju na prijavu u MasterChef motivirao je prošlogodišnji natjecatelj, a nju je ova greška koštala ostanka u showu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 1 Vlado Kalember i Ana Rucner - 2 +25 Vlado Kalember i Ana Rucner - 3 Zanimljivosti Iako je topić otkrio isklesani trbuh Ane Rucner, pažnju pratitelja zaokupirala je promjena na njoj: "Predobro ti stoji, bomba si!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene